NEA

Τα Fiat Fullback και Talento στην υπηρεσία του Πολεμικού Ναυτικού

Με οχήματα της Fiat ενισχύεται το 2017 ο μεταφορικός στόλος του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού και των Ειδικών Δυνάμεων…

Η τελετή παράδοσης πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στον Κεντρικό Σταθμό Αυτοκινήτων Ναυτικού, με σκοπό την άμεση προώθησή τους σε ακριτικές και νησιωτικές περιφέρειες για την υποστήριξη του σημαντικού έργου υψηλών απαιτήσεων των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Τα επιλεγμένα μοντέλα είναι 15 ολοκαίνουργια pick up Fiat Fullback (2.4 lt 4×4 180HP) και δύο 9θέσια Fiat Talento (1.6 lt, 125HP, μεταφοράς προσωπικού) μέσω χρηματοδοτικής μίσθωσης από την εταιρεία AVIS AE.

Τα ολοκαίνουργια pick up Fiat Fullback που ολοκληρώνουν την προϊοντική γκάμα της Fiat Professional,  διακρίνονται για την υψηλή ικανότητα φόρτωσης (1.000 κιλά), την κορυφαία τετρακίνηση της κατηγορίας (Super Select) με ηλεκτρονικό επιλογέα 4WD, τη εξαιρετική ελκτική δύναμη (3.100 κιλά) αλλά και την υψηλότατη ροπή (430 Nm στις 2.500 σ.α.λ.).

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!