NEA

Η Maserati GT2 δεν προορίζεται για δημόσιους δρόμους

Πρόκειται για ένα νέο αγωνιστικό που η Maserati παρουσίασε για να κονταροχτυπηθεί στην κατηγορία GT2 και στις πίστες.

Το όνομά του, Maserati GT2, υποδηλώνει τον στόχο του να ανταγωνιστεί τα αντίστοιχα αγωνιστικά μοντέλα των Audi, Porsche και Lamborghini.

Το βασικό μοντέλο είναι το supercar της Maserati, η MC20, ενισχυμένο με ένα ειδικά μελετημένο αεροδυναμικό πακέτο, ρυθμιζόμενα (χειροκίνητα) αμορτισέρ, και αγωνιστικού τύπου μπλοκέ διαφορικό. Επίσης, φορά ζάντες 18 ιντσών με κεντρικό μπουλόνι.

Ο κινητήρας που εξοπλίζει τη Maserati GT2 είναι ο κλασικός τρίλιτρος V6 Nettuno, με διπλά turbo και νέα εξαγωγή. Στην έκδοση για χρήση σε δρόμους, αποδίδει 630 ίππους, ενώ η απόδοσή του σε αγωνιστικές συνθήκες εξαρτάται από τους πολύπλοκους κανονισμούς της κατηγορίας GT2.

Η παραγωγή της Maserati GT2 θα περιοριστεί σε μόλις 20 μονάδες, κάτι που την καθιστά ακόμα πιο εξειδικευμένο και αποκλειστικό μοντέλο για τους λάτρεις του αγωνιστικού πεδίου.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!