ΑΓΩΝΕΣ

Η Hyundai επιστρέφει στο Pikes Peak

Η Hyundai ανακοίνωσε τη συμμετοχή της στον επερχόμενο αγώνα Pikes Peak International Hill Climb (PPIHC), έναν αγώνα που αποτελεί πραγματική πρόκληση για κάθε οδηγό και αγωνιστικό.

Η επιστροφή της Hyundai σε αυτήν την ιστορική διοργάνωση, γνωστή και ως “The Race to the Clouds”, θα γίνει στις 23 Ιουνίου 2024, σηματοδοτώντας μια ακόμα σημαντική στιγμή στην πορεία της εταιρείας στον αγώνα στο βουνό του Κολοράντο.

Η Hyundai θα εκπροσωπηθεί στον αγώνα με τέσσερα αυτοκίνητα και εξαιρετικούς οδηγούς που διαθέτουν εκτεταμένη εμπειρία στην ανάβαση του Pikes Peak. Ανάμεσά τους ο Paul Dallenbach, με έντεκα νίκες στο ενενηκοστό PPIHC, και ο Robin Shute, που έχει κατακτήσει τέσσερις φορές την κορυφή του βουνού και κατέχει τον τίτλο του “King of the Mountain”.

Επίσης, θα συμμετάσχει ο Daniel “Dani” Sordo Castillo, γνωστός Ισπανός οδηγός της Hyundai Motorsport στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC), με έναν τέταρτο οδηγό που θα ανακοινωθεί σύντομα.

Η απόφαση της Hyundai να επιστρέψει στον αγώνα αυτό αντιπροσωπεύει μια πρόκληση αλλά και μια ευκαιρία να δείξει την τεχνολογική και αθλητική της δυναμική. Ο αγώνας στο Pikes Peak δεν είναι μόνο μια δοκιμασία ταχύτητας, αλλά και μια δοκιμασία αντοχής και δεξιοτεχνίας, καθώς οι συμμετέχοντες αντιμετωπίζουν τις απαιτητικές συνθήκες του βουνού και του καιρού.

Οι επιλογές των οδηγών από την Hyundai δείχνουν τη σοβαρότητα και τη φιλοδοξία της εταιρείας να κατακτήσει την κορυφή του Pikes Peak.

Με ένα έμπειρο πλήρωμα και την υποστήριξη των εξειδικευμένων τεχνικών της, η Hyundai είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει αυτήν τη μοναδική πρόκληση και να δείξει τη δύναμη και την αποδοτικότητα των οχημάτων της σε έναν από τους πιο απαιτητικούς αγώνες στον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!