NEA

Τι ετοιμάζει η Ferrari εντός της χρονιάς

Η Ferrari ετοιμάζεται να κάνει το 2024 ακόμη πιο συναρπαστικό για τους οπαδούς της, ανακοινώνοντας το ντεμπούτο τριών νέων μοντέλων.

Μία από τις πολυαναμενόμενες κυκλοφορίες είναι ο διάδοχος του hypercar LaFerrari, γνωστός ως “F250”. Οι κατασκοπευτικές φωτογραφίες ενός πρωτοτύπου αποκαλύπτουν έναν plug-in υβριδικό twin-turbo V6 κινητήρα, σε αντίθεση με τον παραδοσιακό V12.

Το hypercar της Ferrari αναμένεται να ξεκινήσει την παραγωγή στα τέλη του 2024, με στόχο να κατασκευαστούν συνολικά 828 μονάδες, συμπεριλαμβανομένων 599 κουπέ, 199 καμπριολέ, και 30 σκληροπυρηνικών μοντέλων XX.

Ένα άλλο αξιοσημείωτο ντεμπούτο αναμένεται για το αντικαταστάτη της 812 Superfast, που θα διαθέτει ατμοσφαιρικό V12 κινητήρα. Παρά την αναγνωρισμένη εξαιρετική απόδοση ενός υπερτροφοδοτούμενου V8, η Ferrari πιστεύει ότι η καθαρόαιμη ισχύ που προσφέρει ένας V12 είναι αναντικατάστατη.

Η τρίτη Ferrari για φέτος παραμένει μυστηριώδες, με πιθανότητες να περιλαμβάνουν μία νέα Icona, μία ειδική έκδοση της Purosangue ή μια μοναδική custom δημιουργία. Επίσης, το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο της Ferrari αναμένεται το 2025, με την κατασκευή των εγκαταστάσεων που θα παράγεται να ξεκινά φέτος.

Παρά τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η εταιρεία στη διαχείριση της υψηλής ζήτησης που οδήγησε στην εξάντληση όλης της παραγωγής των τρεχόντων μοντέλων έως το 2026, η Ferrari επικεντρώνεται σε αξιόλογες προσθήκες στο χώρο των υπεραυτοκινήτων, ενισχύοντας περαιτέρω το κύρος και την προσφορά της στην αγορά.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!