NEA

VW ID.7 GTX Tourer: Το ισχυρότερο στέισον της μάρκας

Η εταιρεία λανσάρει το ID.7 GTX Tourer στις ευρωπαϊκές αγορές, ένα μοντέλο που συνδυάζει την απόδοση, την πολυτέλεια και φυσικά τους οικογενειακούς χώρους.

Με έναν εντυπωσιακό συνδυασμό, το ID.7 GTX Tourer διαθέτει δύο ηλεκτροκινητήρες που αποδίδουν συνολική ισχύ 340 ίππων, καθιστώντας το πιο ισχυρό station wagon που έχει παρουσιάσει ποτέ η VW.  

Συγκεκριμένα, τα 0-100 χλμ/ώρα επιτυγχάνονται σε εντυπωσιακά κοντά στα 5,5 δευτερόλεπτα και λογικά η τελική ταχύτητα θα φτάνει τουλάχιστον τα 180 χλμ./ώρα.

Το μπροστινό μοτέρ αποδίδει 109 ίππους και εμπλέκεται μόνο όταν το απαιτήσουν οι συνθήκες προσφέροντας και τετρακίνητη πρόσφυση. Την βασική κίνηση του Tourer και σε νορμάλ οδήγηση αναλαμβάνει το πίσω μοτέρ των 286 ίππων.

Μία μπαταρία με καθαρή χωρητικότητα 86 kWh προσφέρει αυτονομία πάνω από 500 χιλιόμετρα σε πραγματικές συνθήκες.

Ωστόσο, η αξία του ID.7 GTX Tourer δεν περιορίζεται μόνο στην απόδοση του. Οι χώροι προσφέρουν άνεση και ευελιξία για τους επιβάτες, με ένα πολύ μεγάλο πορτμπαγκάζ που φτάνει τα 605 λίτρα και μπορεί να επεκταθεί έως και τα 1.714 λίτρα με τα πίσω καθίσματα αναδιπλωμένα. Αυτό καθιστά το ID.7 GTX Tourer ιδανικό για μακρινές εκδρομές ή για τις καθημερινές ανάγκες μιας οικογένειας.

Όσον αφορά στην τεχνολογία, η Volkswagen προσφέρει στο ID.7 GTX Tourer ένα εντυπωσιακό σύστημα infotainment με έναν ευρύχωρο οθόνη αφής, τον φωνητικό βοηθό IDA που ενσωματώνει το ChatGPT, καθώς και δυνατότητες γρήγορης φόρτισης με την μπαταρία να φορτίζεται σε λιγότερο από 30 λεπτά στα 200 kW.

Με ελκυστικό σχεδιασμό και υψηλή τεχνολογία, το ID.7 GTX Tourer υπόσχεται να αναδειχθεί σε ένα από τα πιο επιθυμητά ηλεκτρικά οχήματα στην αγορά. Η πώλησή του αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στο καλοκαίρι στην Ευρώπη, ενώ η τιμή του αναμένεται να αντανακλά το υψηλό επίπεδο της τεχνολογίας και της απόδοσής του.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!