NEAPINED

VW ID. Buzz GTX με 340 άλογα

Η Volkswagen εμπλουτίζει τη σειρά των σπορ μοντέλων GTX με το πιο αξιοσημείωτο μέλος της μέχρι στιγμής: το ID. Buzz GTX.

Λίγο μετά τα ID.3 GTX και ID.7 Tourer GTX, έφτασε και η ώρα του πιο ευρύχωρου και πρακτικού ID. Buzz. Διατίθεται τόσο σε κανονικό όσο και σε επιμήκυνση μεταξόνιο, προσφέροντας μια επιλογή που συνδυάζει υψηλές επιδόσεις με πρακτικότητα και στυλ.

Συγκεκριμένα, το ID. Buzz GTX ξεχωρίζει αισθητικά με τη δυναμική του εμφάνιση, προσφέροντας έναν επιθετικό προφυλακτήρα με μαύρες λεπτομέρειες που αναδεικνύουν τον σπορ χαρακτήρα του.

Η έκδοση με το κανονικό μεταξόνιο διατίθεται επιλογή ανάμεσα σε πέντε ή έξι ανεξάρτητες θέσεις, ενώ η επιμηκυμένη έκδοση προσφέρει θέσεις για έως και επτά επιβάτες.

Το ID. Buzz GTX διαθέτει νέα συστήματα υποβοήθησης και αναβαθμισμένο infotainment με μια οθόνη 12,9 ιντσών και χρήση τεχνητής νοημοσύνης, προσφέροντας ένα σύγχρονο και ευέλικτο περιβάλλον.

Το εσωτερικό του διακοσμείται με κόκκινες ραφές και εξαιρετικές λεπτομέρειες, δίνοντας ένα αίσθημα πολυτέλειας και εξειδίκευσης.

Το ID. Buzz GTX είναι τετρακίνητο, εφοδιασμένο με δύο ηλεκτροκινητήρες που αποδίδουν συνολικά 340 ίππους, επιτρέποντας στο αυτοκίνητο να επιταχύνει από 0 σε 100 χλμ./ώρα σε μόλις 6,5 δευτερόλεπτα.

Η έκδοση με το κανονικό μεταξόνιο διαθέτει μπαταρία με μικτή ενεργειακή χωρητικότητα 84 kWh, ενώ η επιμηκυμένη έκδοση διαθέτει ακόμα μεγαλύτερη μπαταρία με μικτή χωρητικότητα 91 kWh, προσφέροντας ακόμα μεγαλύτερη αυτονομία και ταχύτερους χρόνους φόρτισης.

Κώστας Χαλκιαδάκης

Πέρα από τους τέσσερις τροχούς η μεγάλη του αγάπη είναι να παίζει λύρα και φυσικά να πατά σε κρητική γη...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!