NEA

Tramontana R-Edition με 720 ίππους!

tramontana-r_2

Μοιάζει σα να ήρθε από άλλο πλανήτη αλλά είναι πέρα για πέρα γήινο. Δείτε την έκδοση παραγωγής του R-Edition που είχε παρουσιαστεί το 2005 ως πρωτότυπο στο σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης.

  • Θα παρουσιαστεί επισήμως τον Απρίλιο στο Top Marques του Monaco και θα κατασκευάζεται σε 12 κομμάτια το χρόνο.
  • Στην καρδιά του R-Edition πάλλεται V12 κινητήρας των 5,5 λίτρων που αποδίδει 720 ίππους και 1.100 Nm ροπής! Το μοτέρ προέρχεται από την Mercedes-Benz με πειραγμένη την πίεση υπερπλήρωσης του διπλού turbo.
  • Το κτήνος Tramontana επιταχύνει σε 3,6 δευτερόλεπτα για τα 0-100 χλμ/ώρα ενώ η τελική ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά σε 325 χλμ/ώρα. Πόσα για τα 0-200 χλμ/ώρα; 10,15, παρακαλώ!
  • Στο κόκπιτ υπάρχουν δύο LCD πάνελ από όπου ο οδηγός μπορεί να επιλέξει ένα από τα τέσσερα προγράμματα που υπάρχουν για την διαχείρηση του traction control.
  • Η διάταξη 1+1 προσφέρει μία επιπλέον υπερυψωμένη θέση για τον συνεπιβάτη.
  • H Tramontana είναι μία μικρή εταιρία που βρίσκεται στην Girona, στην Καταλονία της Ισπανίας. Κατασκευάζει σπορ μονοθέσια ή διθέσια αυτοκίνητα με τιμές πώλησης που ξεπερνούν τα 250.000 €. Θα κατασκευάζονται 12 κομμάτια το χρόνο.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!