NEAΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Βόλτα στο Maranello με Audi R8

audi-r8

Δεν είναι ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία φορά που η Audi εντυπωσιάζει με τις προκλητικές τηλεοπτικές της διαφημίσεις.

Αυτή τη φορά με ένα R8 V10 που τολμά να διασχίσει το Maranello, την πατρίδα της Ferrari. Τα τελευταία καρέ δείχνουν δύο νεαρούς που κυνηγούν πάνω σε ένα scooter το R8 που μαρσάρει βγάζοντας μπάσο ήχο από τον V10 σε αντίθεση με τον ξερό των V8 της ιταλικής φίρμας. Μάλιστα, σε μία επίδειξη ισχύος το εν λόγω διαφημιστικό σποτ παίζει και στην ελληνική τηλεόραση (για όσους δεν έχουν ξαναδεί το R8 και δεν έχουν τι να κάνουν 150 χιλιάρικα).

Όσοι γνωρίζουν θα πρέπει να χαμογελούν για ένα λόγο παραπάνω αφού το γερμανικό supercar αποτελεί κλώνο της Lamborghini Gallardo, ακόμη και αν χρησιμοποιεί τα διακριτικά Quattro (το σύστημα τετρακίνησης του R8 έχει συνεκτικό συμπλέκτη και όχι torsen) γυρίζοντας μας πίσω στην εποχή… του Synchro. Η μεγάλη η πλάκα είναι πως κοντά στο Maranello βρίσκεται και το Sant’Agata  όπου υπάρχει το εργοστάσιο της Lamborghini. Αλλά έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα οι Ιταλοί κάνουν… μόκο (θυμηθείτε πως από το 1998 η Lamborghini ανήκει στo VW Group). Πάντως, θα μου άρεσε να δω μία Lambo να διασχίζει το Neckarsulm στην Γερμανία όπου κατασκευάζεται το R8. Κομματάκι απίστευτο για εύλογους λόγους. Το γερμανικό supercar κοστίζει τα μισά και πουλά τα διπλά ενώ κυριαρχεί στο Le Mans, το ιταλικό το αντίστροφο καθώς στηρίζεται στην φήμη του. Άρα ποιο χρίζει εξυπνότερης προβολής; It’s all business…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!