NEA

Μία λουλουδάτη Bentley στο Βερολίνο

britto-bentley_resize

Η Bentley ισχυρίζεται πως δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για ένα μοντέλο όπως είναι η Continental GT από το να προβληθεί ως έργο τέχνης σε έκθεση στο Βερολίνο και να δημοπρατηθεί για φιλανθρωπικούς σκοπούς…

Η συγγένεια της Bentley με κάθε μορφής τέχνη ήταν πάντα πολύ στενή. Έτσι, δεν είναι καθόλου περίεργο ότι μια Continental GT ήταν ο «καμβάς» πάνω στον οποίο δημιούργησε ο διάσημος καλλιτέχνης Romero Britto. Η συγκεκριμενη φιλοτεχνημένη, από τον ταλαντούχο Βραζιλιάνο, Bentley είναι μια από τις πρώτες Continental GT που κατασκευάστηκαν και προσφέρθηκε από την Bentley για να αποτελέσει το κυριότερο έκθεμα της Έκθεσης “Come to my World” που γίνεται στο Βερολίνο από τις 10 Ιουλίου έως τις 6 Σεπτεμβρίου.

britto-bentley-grille-and-signature_resize

Η έκθεση διεξάγεται στο κτίριο Automobil Forum, στη διάσημη Unter den Linden, όπου και τα Κεντρικά Γραφεία της Bentley Ευρώπης. Εξίσου σημαντικός είναι όμως και ο σκοπός της εκδήλωσης αφού στο τέλος της Έκθεσης η συλλεκτική αυτή “Britto Bentley” θα δημοπρατηθεί σε συνεργασία με την γκαλερί Mensing, με τα έσοδα να προσφέρονται στα ιδρύματα Nathalie Todenhöfer, για ασθενείς με σκλήρυνση κατά πλάκας και Best Buddies, για τη βελτίωση των συνθηκών ένταξης στην κοινωνία συνανθρώπων μας που αντιμετωπίζουν νοητικές δυσκολίες.

Ο Britto μεγάλωσε σε μια φτωχογειτονιά του Ρεσίφε, στη Βραζιλία και, μέσα από τα χαρακτηριστικά χαρούμενα και ζωντανά του σχέδια, δημιουργεί κόσμους φανταστικούς, κόσμους που αποπνέουν ελπίδα και αισιοδοξία. Δήλωσε δε ευτυχής που του δόθηκε η δυνατότητα να δημιουργήσει σε μια Bentley, καθώς θεωρεί ότι «είναι το πιο όμορφο και κομψό αυτοκίνητο στον κόσμο!»

Πηγή: Bentley Athens

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!