ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Lancia και Catrinel, ραντεβού στη Βενετία!

lancia-powerboat-catrinel-17

Οι Ιταλοί πραγματικά δεν παίζονται στο promotion. Ένα από τα διασημότερα topmodel φωτογραφίζεται στη Βενετία με το ιταλικό superboat και εσύ αναρωτιέσαι ποιο είναι το ομορφότερο…

  • lancia-powerboat-catrinel-6Η Lancia αποτελεί έναν από τους βασικούς χορηγούς του βενετσιάνικου φεστιβάλ (Venice International Film Festival) και η καλύτερη ευκαιρία για τους Ιταλούς ήταν να παρουσιάσουν στην γραφική πόλη το νέο τους ταχύπλοο. Στην εξέλιξη του συμμετείχαν οι Sacs, FPT και Martini. Θα κάνει το ντεμπούτο του στο Genoa Boat Show και στα διαφημιστικά γυρίσματα πρωταγωνιστεί το διάσημο supermodel Catrinel (ρουμάνα στην καταγωγή). Ας ρίξουμε μια ματιά στα τεχνικά χαρακτηριστικά του Lancia Powerboat (αν και πολύ από εσάς θα θέλατε περισσότερο να εξετάσουμε αυτά… της Catrinel!).
  • Εξοπλίζεται με δύο diesel κινητήρες που έχει εξελίξει η FPT (Fiat Powertrain Technologies). Έχουν την κωδική ονομασία N67-560 και αποδίδουν 1.120 ίππους έκαστος. Σε φυσιολογικές συνθήκες μπορούν να «ταξιδέψουν» το ταχύπλοο της Lancia με 15-45 knots (1 knot= 1.852 χλμ/ώρα) ενώ η μέγιστη ταχύτητα μπορεί να φτάσει τα 55 knots. Το ρεζερβουάρ των 1.000 λίτρων προσφέρει ικανοποιητική αυτονομία (χμμμ, όχι και τόσο, με κόντρα άνεμο και σανιδωμένο).
  • Το ταχύπλοο της Lancia σχεδίασε ο Christian Grande και ξεχωρίζει από το δυναμικό του στιλ και την ιταλική φινέτσα. To μήκος του φτάνει τα 13,1 μέτρα, το φάρδος του τα 3,83 μέτρα και μπορεί να μεταφέρει έως 11 άτομα. Για το σχεδιασμό και την ποιότητα κατασκευής οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους. Ο εξοπλισμός είναι υπερσύγχρονος προσφέροντας τους απαραίτητους χώρους για ηλιοθεραπεία (ε, ρε πάρτι-άνιμαλ που έχουν να γίνουν), φωτισμό με LED, ηλεκτρικά ανοιγόμενη οροφή. Εσωτερικά υπάρχει αναδιπλούμενη LCD τηλεόραση, κλιματισμός και ένα υπερσύγχρονο λουτρό με φωτισμό LED.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!