ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ

Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά!

P90054049

Το caroto.gr εύχεται υγεία, ευτυχία και πρόοδο σε όλα τα μέλη του και τα ευχαριστεί για την συμμετοχή τους καθ’ όλη τη διαδικτυακή πορεία μας…

  • Μια πορεία που ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 2009 με τριψήφιους σε αριθμό μοναδικούς επισκέπτες το μήνα.  Λίγο πριν το τέλος του Δεκεμβρίου η επισκεψιμότητα ξεπέρασε το “φράγμα” των 10.000 unique visitors. Συγκεκριμένα, σε ημερήσια βάση το caroto.gr το επισκέπτονται περίπου 800 χρήστες και η συχνότητα με την οποία “σερφάρουν” επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον τους για το “καρότο”.
  • Από την πλευρά μου θα ήθελα να πω πως στον λιγοστό ελεύθερο χρόνο που ξεκλέβω, μεταξύ γραφείου και οικογενειακών υποχρεώσεων, προσπαθώ όσο πιο συχνά να εμπλουτίζω το caroto.gr με τεχνολογικά θέματα και άρθρα της επικαιρότητας και όχι μόνο. Φυσικά, η προσπάθεια θα συνεχιστεί με νέα προοπτική και δυναμική από το νέο έτος και αναμένω τα σχόλια σας.
  • Για ακόμη μία φορά θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα μέλη και τους επισκέπτες του caroto.gr και να σας ευχηθώ μία δημιουργική χρονιά με υγεία και αγάπη!
N.Μαρινόπουλος

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!