NEA

H παραγωγή του Mitsubishi i-MiEV έφτασε τις 5.000 μονάδες

i-miev-euro-specs_resize

Η Mitsubishi Motors Corporation (MMC) ανακοίνωσε ότι η παραγωγή του ηλεκτρικού οχήματος (EV) i-MiEV νέας γενιάς έφτασε στις 5.000 μονάδες* στο εργοστάσιο του Mizushima.

i-miev-production-1_resize_resizeΗ MMC ήταν η πρώτη στον κόσμο που ξεκίνησε την παραγωγή ενός κανονικού EV μαζικής παραγωγής με το i-MiEV τον Ιούνιο του 2009. Τον επόμενο μήνα, η MMC λανσάρισε το i-MiEV στην Ιαπωνική αγορά και έχει πουλήσει περίπου 3.000 μονάδες σε ιδιώτες και εταιρίες σε όλο τον κόσμο (μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου 2010). Η MMC ξεκίνησε επίσης την παραγωγή του αριστεροτίμονου i-MiEV Ευρωπαϊκών προδιαγραφών από τον Οκτώβριο του 2010 και αυτή τη στιγμή προχωρά σταθερά στην παγκόσμια εξάπλωση των EV.

Επίσης το οικονομικό έτος 2011, θέλοντας να επεκτείνει περαιτέρω την κλίμακα παραγωγής με την έναρξη παραγωγής του i-MiEV προδιαγραφών Β. Αμερικής, η MMC σχεδιάζει να μεταφέρει την παραγωγή του i-MiEV από την τρέχουσα γραμμή συναρμολόγησης επαγγελματικών οχημάτων στη γραμμή παραγωγής μικρών μοντέλων όπως τα eK Wagon και i.

*:Δεν περιλαμβάνεται η παραγωγή EV για την PSA Peugeot Citroën

Πηγή: Mitsubishi Ιάσων Α.Ε.Β.Ε.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!