NEA

Πρωτότυπο ηλεκτροκίνητο Audi, μόνο για παιδιά!

auto-union-type-c-e-tron-1

H γερμανική εταιρία αναμένεται να παρουσιάσει στις αρχές Φεβρουαρίου στη Νυρεμβέργη μία ηλεκτροκίνητή εκδοχή που προορίζεται μόνο για τυχερά παιδιά…

  • Το Auto Union Type C e-tron study είναι το νέο παιχνίδι της Audi και θα παρουσιασθεί στις 3-6 Φεβρουαρίου στην 62η Διεθνή Έκθεση παιχνιδιού της Νυρεμβέργης. Όπως βλέπετε πρόκειται για ένα παιδικό μονοθέσιο υπό κλίμακα 1:2 με το μήκος του να φτάνει τα 2,32 μέτρα και το πλάτος του τα 97 εκατοστά.
  • Την κίνηση του αναλαμβάνει ένας μικρός ηλεκτροκινητήρας ισχύος 1,1 kW που αντλεί ενέργεια από μπαταρίες λιθίου που βρίσκονται στον πίσω άξονα. Η μέγιστη ροπή φτάνει τα 60 Nm, η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 30 km/h ενώ η αυτονομία φτάνει τα 25 km.
  • Αν το γλυκοιτάζετε τότε αξίζει να σημειωθεί πως το πρωτότυπο αυτοκινητάκι μπορεί να το οδηγήσει ακόμη και ένας ενήλικας αρκεί να μην είναι υπέρβαρος και το ανάστημα του να μην ξεπερνά τα 1,80 μέτρα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!