NEA

Mηχάνημα υψηλής πίεσης από την Kärcher

karcher_wash-4

Εξοικονομείστε νερό χρησιμοποιώντας ένα μηχάνημα υψηλής πίεσης Kärcher…

karcher_wash-2-Γιατί θα πρέπει να καθαρίζουμε με υψηλή πίεση ;

-Όσοι έχουν κήπο στο σπίτι και έχουν καθαρίσει τις βρώμικες λιθόστρωτες επιφάνειες με το απλό λάστιχο νερού γνωρίζουν πολύ καλά τα όρια της καθαριστικής δύναμης ενός κοινού λάστιχου νερού.  Αλλά και όσοι αγαπούν να πλένουν μόνοι τους τα αυτοκίνητά τους, γνωρίζουν ότι με ένα απλό λάστιχο νερού δε μπορούν να επιτύχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.  Αντιθέτως, η καθαριστική δύναμη ενός μηχανήματος υψηλής πίεσης είναι πολύ μεγαλύτερη.  Όποια και αν είναι η εργασία :  καθαρισμός αυτοκινήτων, πλακόστρωτων βεραντών, ρολών, βρώμικων βαρελιών, σκαφών κλπ, τώρα θα γίνεται εύκολα και γρήγορα. Ακόμη και η επίμονη βρωμιά δεν αντιστέκεται στην κάνη νερού υψηλής πίεσης.

karcher_wash-1Η νέα σειρά X-range  :  Τα πράσινα πλυστικά μηχανήματα

Τα πρώτα υδρόψυκατα πλυστικά στον κόσμο μόνο από την Kärcher. Χάρη στον υδρόψυκτο κινητήρα τους αυξάνεται σημαντικά η διάρκεια ζωής των μηχανημάτων ενώ μειώνεται κατά 50% η κατανάλωση νερού και ενέργειας.  Πραγματικά αποτελέσματα καθαρισμού σε λιγότερο χρόνο και με μεγάλη εξοικονόμηση νερού, πιστοποιημένα από το φημισμένο και ανεξάρτητο ίδρυμα Fraunhofer Institut.

karcher_wash-3-Τι μπορείτε να καθαρίσετε με ένα μηχάνημα υψηλής πίεσης ;

-Τα πλυστικά μηχανήματα υψηλής πίεσης είναι πρακτικοί βοηθοί για τις οικιακές  εργασίες :  Απλά συνδέστε το μηχάνημα στο νερό, βάλτε το στην πρίζα, ανοίξτε και καθαρίστε ευχάριστα. Με το σωστό συνδυασμό μηχανήματος και εξαρτημάτων, ακόμη και οι πλέον επίμονοι ρύποι δεν έχουν καμία ελπίδα.  Η σειρά ειδικών εξαρτημάτων και χημικών της εταιρείας μας, παρέχει πάντοντε τη σωστή λύση – για κάθε χρήση :  υδραμμοβολή, καθαρισμός σωλήνων – αποχετεύσεων, βεράντας, εξωτερικών τοίχων και σκαλοπατιών, απάντληση νερού και πολλές άλλες χρήσεις που θα ανακαλύψετε μόνοι σας.

Πηγή: Karcher Α.Ε.Ε.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!