NEA

Η Toyota Motor Corporation παρουσιάζει το νέο GRMN Hybrid Concept στο Nürburgring

grmn-sports-hybrid-concept-ii

Η Toyota Motor Corporation (TMC) θα παρουσιάσει το “GRMN (GAZOO Racing βελτιωμένο από τον MN2) SPORTS HYBRID Concept II” στον φετινό 24ωρο αγώνα αντοχής του Nürburgring που θα πραγματοποιηθεί κοντά στο Nürburgring (Γερμανία) 23-26 Ιουνίου. Πρόκειται για ένα βενζινοηλεκτροκίνητο υβριδικό πρωτότυπο cabrio, με σύστημα κίνησης τοποθετημένο στο κέντρο.

  • Το GRMN SPORTS HYBRID Concept II είναι η ανανεωμένη έκδοση ενός βενζινοηλεκτροκίνητου σπορ πρωτοτύπου που παρουσιάστηκε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο 2010 και αποτελεί την επιτομή της αυτοκινητιστικής απόλαυσης. Το όχημα διαθέτει προηγμένο στυλ και βελτιωμένο σπορ-υβριδικό σύστημα AWD με το βασικό σύστημα κίνησης (βενζινοκινητήρας, ηλεκτροκινητήρες RWD και κιβώτιο) τοποθετημένο στο κέντρο του αμαξώματος και έναν FWD ηλεκτροκινητήρα μπροστά. Η διάταξη αυτή βελτιώνει την ευελιξία και την ευστάθεια και παράλληλα αυξάνει την οδηγική απόλαυση. Επιπλέον, η cabrio οδήγηση σε συνδυασμό με την ηλεκτροκίνηση προσφέρει μία ακαταμάχητη εμπειρία.
  • Η TMC παρουσίασε το παγκοσμίως πρώτο βενζινοηλεκτροκίνητο όχημα το 1997, ενώ διερευνά ενεργά τις δυνατότητες εφαρμογής υβριδικών τεχνολογικών σε αγωνιστικά και σπορ αυτοκίνητα.  Το GRMN SPORTS HYBRID Concept II θεωρείται το επόμενο βήμα στην εξέλιξη αυτών των προσπαθειών.
    Πηγή: Toyota Hellas

GRMN SPORTS HYBRID Concept II Λεπτομέρειες

Κινητήρας Τύπος 2GR-FXE
Κυβισμός 3.456 cc
Μέγιστη ισχύς 183 kW (249 PS)
Σύστημα Μέγιστη ισχύς 220 kW (299 PS)
Αμάξωμα Μήκος 4.350 mm
Πλάτος 1.890 mm
Ύψος 1.200 mm
Μεταξόνιο 2.575 mm
Βάρος 1.500 kg ή λιγότερο
Διάταξη οχήματος Σύστημα κίνησης στο κέντρο και ένας εμπρός ηλεκτροκινητήρας
Ελαστικά Εμπρός 225/40R19
Πίσω 255/35R19

Αγώνας 24ωρος Nürburgring

Όνομα 39ος ADAC Zurich 24ωρος Αγώνας 2011
Ημ/νίες 23 – 26 Ιουνίου, 2011 (ο κύριος αγώνας πραγματοποιείται 25 – 26 Ιουνίου)
Τόπος Nürburgring (Nürburg, Ahrweiler, State of Rhineland-Palatinate, Γερμανία)

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!