NEA

Το νέο Lancia Ypsilon «Αυτοκίνητο του 2012»

lancia-yspilon-gcoty-2012

Η επιτροπή του θεσμού «Αυτοκίνητο της χρονιάς για την Ελλάδα» ψήφισε το νέο Lancia Ypsilon ως το Αυτοκίνητο του 2012, σε εκδήλωση η οποία έλαβε χώρα στις 6 Δεκεμβρίου 2011, στο Μουσείου Οίνου στην Παλλήνη.

  • Μέλη του θεσμού «Αυτοκίνητο της Χρονιάς για την Ελλάδα» αποτελούν 23 καταξιωμένοι δημοσιογράφοι με πολυετή εμπειρία στο χώρο του αυτοκινήτου. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι κ.κ. Μ. Βορίδης, Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Γ. Βασιλάκης, Πρόεδρος του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων και Α. Κορδολαίμης επικεφαλής της Τροχαίας στην Ελλάδα.
  • Το νέο μοντέλο της Lancia έφτασε στην κορυφή με 132 βαθμούς και επιλέχθηκε ανάμεσα σε  10 αυτοκίνητα που πέρασαν στην τελική φάση (Chevrolet Aveo, Citroen C4, Citroen, DS4, Ford Focus, Hyundai ix35, Kia Picanto, Lancia Ypsilon, Nissan Micra, Peugeot 508 και Toyota Yaris)  τα οποία είχαν ήδη προεπιλεγεί από το σύνολο των μοντέλων που παρουσιάστηκαν κατά την διάρκεια της τρέχουσας χρονιάς (συγκεκριμένα συμμετείχαν 27 νέα μοντέλα) στην ελληνική αγορά. Ακολούθησαν τα μοντέλα Citroen DS4 με 73 βαθούς και Ford Focus με 70 βαθμούς.
  • Τα χαρακτηριστικά του νέου Lancia Ypsilon που συνετέλσαν στην σημαντική αυτή διάκριση είναι ο εκλεπτυσμένος σχεδιασμός του ιταλικού πεντάθυρου, οι σύγχρονοι υπερτροφοδοτούμενοι κινητήρες χωρίς τέλη κυκλοφορίας, η τεχνολογική υπεροχή μέσω συστημάτων “Blue&Me-TomTom LIVE”, “Smart fuel”, Magic Parking, καθώς και το οικολογικό προφίλ του μοντέλου, με εκπρόσωπο τον κινητήρα Multijet II με το σύστημα Start&Stop (standard σε όλες τις εκδόσεις).
  • Η διαδικασία της τελικής επιλογής του νικητή περιλαμβάνει μυστική ψηφοφορία και η καταμέτρηση των ψήφων (και των βαθμών που αντιστοιχούν στις επιλογές κάθε «ψηφοφόρου») έγινε παρουσία του Γενικού Γραμματέα του Δ.Σ. της ΕΛΠΑ Ιωάννη Αναγνωστόπουλου. Χορηγοί του θεσμού ήταν τα λιπαντικά Shell, τα ελαστικά Avon, η εταιρεία εργαλείων DEWALT, το Golden Hall, οι «Αμπελώνες Μάρκου» και η αεροπορική εταιρεία Aegean. Οργανωτής της εκδήλωσης ήταν η εταιρεία Promauto.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!