ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η Τoyota παρουσιάζει τα προϊόντα “Toyota ProTect”

toyota-protect-product-range

Η Toyota Ελλάς σε συνεργασία με την Toyota Motor Europe παρουσιάζουν τα προϊόντα “Toyota ProTect”…

Μια καινοτόμα προστατευτική ασπίδα για την εξωτερική βαφή του αμαξώματος, την εσωτερική ταπετσαρία και τις ζάντες αλουμινίου και προσφέρουν επαγγελματική προστασία και απαράμιλλης ποιότητας αποτέλεσμα στα αυτοκίνητα των πελατών της Toyota . Τα προϊόντα της γκάμας Toyota ProTect προσφέρουν εγγυημένη προστασία για νέα ή/ και μεταχειρισμένα αυτοκίνητα Toyota που διαρκεί έως 5 έτη από την στιγμή της εφαρμογής τους.

Τα Toyota ProTect έχουν αναπτυχθεί και πιστοποιηθεί από την Toyota Ιαπωνίας. Η τεχνολογία αιχμής τους έχει αναπτυχθεί από την NASA (National Aeronautics and Space Administration) για την επίστρωση της εξωτερικής επιφάνειας πυραύλων και δορυφορικών κεραιών, γεγονός που ενισχύει την πανίσχυρη ποιότητα της σειράς προϊόντων φινιρίσματος Toyota ProTect.

Η γκάμα των Toyota Protect αποτελείται από πρωτοποριακά προϊόντα, τα οποία παρέχουν ολοκληρωμένη προστασία στο εσωτερικό αλλά και εξωτερικό των αυτοκινήτων Toyota:

  • Προστασία διαρκείας χρώματος αμαξώματος (Long Life Body Protector). Η προστασία που παρέχει το προϊόν διαρκεί έως 5 χρόνια (5 χρόνια εγγύηση)
  • Απόλυτη προστασία ζαντών αλουμινίου (Alloy wheel Protector) έως και 400°C
  • Προστασία εσωτερικής υφασμάτινης ταπετσαρίας (Fabric Protector) στο εσωτερικό του αυτοκινήτου προσφέροντας μοναδική προστασία απο λεκέδες.

Τα πλεονεκτήματα των πρωτοποριακών προϊόντων Toyota ProTect προσφέρουν αφ’ ενός μεν χαμηλότερο κόστος συντήρησης στην καθαριότητα του αυτοκινήτου, αφ’ ετέρου δε εξασφαλίζουν την μακροχρόνια άριστη εξωτερική και εσωτερική εμφάνιση του. Πιο συγκεκριμένα, με τα προϊόντα Toyota ProTect::

  • Το χρώμα του αμαξώματος διατηρείται σαν καινούριο, δεν χρειάζεται κέρωμα!
  • Δεν ταλαιπωρείται το χρώμα του αυτοκινήτου από την ακτινοβολία του ηλίου (UV light)
  • Το Toyota ProTect λειτουργεί σαν προστατευτικό φίλτρο, προστατεύοντας τα εμπρόσθια φανάρια
  • Το αμάξωμα δεν λερώνεται εύκολα και επιπρόσθετα το Toyota ProTect δεν αφήνει τη βρωμιά να «ποτίσει».
  • Η καθαριότητα του αυτοκινήτου γίνεται πλέον «παιχνίδι», με σαφώς λιγότερα έξοδα πλυσίματος. Με νερό και ένα απαλό σαμπουάν αυτοκινήτου ξεπλένονται όλα τα απορρίμματα από το εξωτερικό του αυτοκινήτου. Ένα απλό σκούπισμα αρκεί για τα εσωτερικά υφασμάτινα καθίσματα!

Η διάθεση και η εφαρμογή των προϊόντων Τoyota ProTect γίνεται απο το Δίκτυο των Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων ΤΟΥΟΤΑ σε όλη την Ελλάδα, γρήγορα και με ιδιαίτερα συμφέρον και προσιτό κόστος.

Πηγή: Toyota Hellas

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!