NEA

Η ΙΑΠΩΝΙΚΗ Α.Ε. συμβάλλει και στη δημόσια ανώτατη τεχνική εκπαίδευση.

iaponiki-seminario-2012

Η «ΙΑΠΩΝΙΚΗ ΑΕ», συνεχίζοντας την επιτυχή πορεία της στον χώρο και θέλοντας να επισημάνει ότι βρίσκεται ενεργά στον χώρο της τεχνικής εκπαίδευσης, πραγματοποίησε στις 23 Ιανουαρίου 2012  δωρεάν τεχνικό σεμινάριο στην  Ανώτατη Σχολή Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης(Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. – ΣΕΛΕΤΕ) στην Αθήνα.

iaponiki-seminario-2012-aΤο σεμινάριο είχε θέμα «Σύστημα διαχείρισης κινητήρα VWFSI (Άμεσος ψεκασμός βενζίνης)» και πραγματοποιήθηκε σε ειδική αίθουσα συνεδριάσεων της σχολής. Εισηγητής του σεμιναρίου ήταν ο κος Ουλκέρογλου Νίκος, Διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός ΕΜΠ-τεχνικός εκπαιδευτής της «ΙΑΠΩΝΙΚΗ Α.Ε.» και το παρακολούθησαν 50 φοιτητές της σχολής με ειδικότητα Μηχανολόγου, καθώς και οι καθηγητές τους. Οι μαθητές έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην παρουσίαση που τους έγινε κυρίως γιατί αφορούσε τρέχουσες τεχνολογίες.

iaponiki-seminario-2012-bΠέραν του καθαρά εκπαιδευτικού χαρακτήρα, δόθηκε η ευκαιρία σε συζητήσεις που έγιναν κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου αλλά και στο διάλειμμα, οι συμμετέχοντες  να μπορέσουν να ενημερωθούν σχετικά με προβλήματα και καταστάσεις που θα αντιμετωπίσουν στο μέλλον κατά την επαγγελματική τους πορεία, λαμβάνοντας έγκυρες πληροφορίες από μια από τις ισχυρότερες εταιρείες στο χώρο. Στους συμμετέχοντες διανεμήθηκε εκπαιδευτικό και διαφημιστικό υλικό.

Η «ΙΑΠΩΝΙΚΗ ΑΕ» θα ήθελε να ευχαριστήσει τους καθηγητές της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε.  για την πρόσκληση αυτή και πιστεύει ότι με την κίνησή της αυτή δείχνει, για μια ακόμη φορά, τη διάθεσή της να στηρίξει προσπάθειες που σκοπό έχουν την επιμόρφωση των μελλοντικών εκπαιδευτών μηχανικών, ελπίζοντας ότι θα δοθούν και άλλες ευκαιρίες για παρόμοιες ενέργειες στο μέλλον.

Πηγή: ΙΑΠΩΝΙΚΗ Α.Ε.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!