NEA

Η Toyota συμπλήρωσε πωλήσεις 400.000 υβριδικών αυτοκινήτων στην Ευρώπη

auris

Το 400.000ό υβριδικό Toyota ήταν ένα Auris Hybrid Βρετανικής παραγωγής και παραδόθηκε σε εταιρικό πελάτη (CTG) στο Βέλγιο στις 31 Ιανουαρίου…

Η Toyota πούλησε το 400.000ό υβριδικό της όχημα στην Ευρώπη. Το πρώτο υβριδικό αυτοκίνητο που παρουσίασε η Toyota στην Ευρωπαϊκή αγορά ήταν η πρώτη γενιά Prius το 2000. Από τότε, έχουν κυκλοφορήσει δύο νέες γενιές Prius, ενώ το 2010 το Auris Hybrid, που κατασκευάζεται στο Burnaston (Βρετανία) προστέθηκε στην Ευρωπαϊκή υβριδική γκάμα Toyota.

Το 400.000ό υβριδικό Toyota που πωλήθηκε στην Ευρώπη ήταν ένα Auris Hybrid. Παραδόθηκε στον Valentine Nkwocha στο Anderlecht (Βέλγιο) σαν εταιρικό αυτοκίνητο από την εργοδότρια εταιρία του CTG, μία συμβουλευτική ΙΤ. Η εταιρία πρόσφατα παρήγγειλε πάνω από 20 αυτοκίνητα Auris Hybrid τα οποία θα παραχωρήσει σε νεαρούς συμβούλους της.

«Είμαστε πολύ περήφανοι που πουλήσαμε το 400.000ό υβριδικό μας αυτοκίνητο στην Ευρώπη σε πελάτη από το Βέλγιο όπου έχουμε ισχυρή παρουσία με τα Ευρωπαϊκά κεντρικά γραφεία, το R&D κέντρο μας, και τις δραστηριότητες ανταλλακτικών και logistics» δήλωσε ο Michel Gardel, Αντιπρόεδρος Επικοινωνιών, Εξωτερικών & Περιβαλλοντικών Υποθέσεων της Toyota Motor Europe. «Δείχνει ότι οι Βέλγοι και Ευρωπαίοι πελάτες όχι μόνο προτίθενται να αγοράσουν υβριδικό αυτοκίνητο αλλά προτιμούν και τα μοντέλα της Toyota σε μεγάλο βαθμό. Στην πραγματικότητα, το 10% των πωλήσεών μας στην Ευρώπη ήταν υβριδικά οχήματα την περυσινή χρονιά» πρόσθεσε.

«Η επιλογή υβριδικών αυτοκινήτων για το στόλο μας ήταν συνειδητή απόφαση» δήλωσε η Sandra Devleeschouwer, Υπεύθυνη Ανθρώπινων Πόρων (HR) στη CTG. «Παρατηρούμε ότι όλο και περισσότεροι νέοι άνθρωποι ευαισθητοποιούνται σε θέματα περιβάλλοντος και έχουμε αποφασίσει να προσφέρουμε σε όλους τους νεαρούς συμβούλους ένα Auris Hybrid. Εκτός του ότι παραλαμβάνουν ένα ελκυστικό και άριστα εξοπλισμένο αυτοκίνητο, πληρώνουν και μειωμένους φόρους. Επιπλέον, το χαμηλό κόστος καυσίμου και συντήρησης και τα διάφορα οικονομικά πλεονεκτήματα είναι ωφέλιμα για την εταιρία» πρόσθεσε.

Μέχρι σήμερα, η Toyota έχει πουλήσει περισσότερα από 3,5 εκατομμύρια υβριδικά οχήματα σε όλο τον κόσμο επιτυγχάνοντας μείωση άνω των 23 εκατομμυρίων τόνων CO2. Μετά τα πρόσφατα αποτελέσματα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που επιβεβαίωσαν την 1η θέση της Toyota Motor Europe στην αυτοκινητοβιομηχανία, με τις χαμηλότερες μέσες εκπομπές CO2 στην Ευρώπη το 2010, η Toyota θα προσφέρει ακόμα περισσότερες επιλογές υβριδικών οχημάτων το 2012 όταν το νέο επταθέσιο Toyota Prius+ και το Prius Plug-in Hybrid πλαισιώσουν το Prius στη δημιουργία της Οικογένειας Prius. Το Νέο Yaris που λανσαρίστηκε το 2011 σύντομα θα προσφέρεται στην πλήρως υβριδική έκδοση Yaris Hybrid.

Πηγή: Toyota Ελλάς

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!