NEA

Toyota Yaris HSD, έρχεται το καλοκαίρι!

toyota-yaris_hybrid_2012_geneva-9

Με εκπομπή CO2 μόλις 79 g/km είναι το καθαρότερο από τα αυτοκίνητα με κινητήρα καύσης και συμβατικό καύσιμο. Στην Ελλάδα το αναμένουμε αρχές Ιουνίου…

Με την πλήρως υβριδική τεχνολογία του καταφέρνει να συνδυάζει τους χαμηλούς ρύπους με ισχύ 100 DIN hp και χωρίς συμβιβασμούς στην άνεση των επιβατών, όπως π.χ. λειτουργία A/C ή αυτόματου κιβωτίου, που προσφέρονται στάνταρ με το Yaris Hybrid.

  • Εκπομπές CO2 μόλις 79g/km
  • 100 DIN hp – κανένας συμβιβασμός στις επιδόσεις
  • Εκτεταμένο διάστημα λειτουργίας με μηδενικούς ρύπους
  • Ανταγωνιστική τιμή – προσιτό σε ένα ευρύ κοινό

Επίσης η τεχνολογία του Yaris Hybrid αυξάνει το χρόνο λειτουργίας του με μηδενικούς ρύπους. Το σύστημα κίνησης είναι βελτιστοποιημένο για να λειτουργεί με τον πλέον αποδοτικό τρόπο, περιορίζοντας τη χρήση του βενζινοκινητήρα στο ελάχιστο δυνατό.

Οι δοκιμές της Toyota επιβεβαιώνουν τις δυνατότητες. Συλλέγοντας δεδομένα από διάφορα είδη ταξιδιών, βγαίνει το συμπέρασμα ότι το πλήρως υβριδικό κινητήριο σύνολο μπορεί να προσφέρει υψηλά ποσοστά λειτουργίας με μηδενικούς ρύπους. Το δείγμα δεδομένων που βλέπουμε στον πίνακα δείχνει μέσο χρόνο 66% και μέση απόσταση 58% στην περίπτωση 3 ταξιδιών.

Η προσιτή τιμή του Yaris Hybrid σηματοδοτεί μία πραγματική επανάσταση. Η τιμολόγηση σε όλες τις Ευρωπαϊκές αγορές θα είναι ευθυγραμμισμένη με, ή κατώτερη από, τα πετρελαιοκίνητα μοντέλα του ανταγωνισμού, κάνοντας την πλήρως υβριδική τεχνολογία προσιτή σε ένα κοινό ευρύτερο από ποτέ. Οι πωλήσεις του πλήρως υβριδικού νέου Yaris θα ξεκινήσουν το καλοκαίρι του 2011.

Πηγή: Toyota Hellas

Παράρτημα==> Περιληπτικά δεδομένα από τις δοκιμές της Toyota που παρουσιάζουν το χρόνο και την απόσταση (σε ποσοστό) που μπορεί να διανύσει το νέο Yaris Hybrid χωρίς τη χρήση του βενζινοκινητήρα.
toyota-yaris-hybrid

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!