NEAΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Fiat, ώρα για GreenCheck-up!

fiat-green-check

«Κάνε Οικονομία, Σώσε τον Πλανήτη»: η Fiat Group Automobiles Hellas σας προσκαλεί για δωρεάν check-up!

Στα πλαίσια της περιβαλλοντικά βιώσιμης στρατηγικής, που χρόνια τώρα αποτελεί άξονα δημιουργίας και εξέλιξης για τον Όμιλο της Fiat, η Fiat Group Automobiles Hellas παρουσιάζει την ενέργεια «Κάνε Οικονομία, Σώσε τον Πλανήτη». Η δράση αυτή έρχεται να προστεθεί στη σειρά ενεργειών GreenCheckup, με στόχο να ευαισθητοποιήσει τους οδηγούς και να μοιραστεί μαζί τους το αίσθημα ευθύνης και σεβασμού απέναντι στο περιβάλλον.

Η ενέργεια «Κάνε Οικονομία, Σώσε τον Πλανήτη» θα διαρκέσει από την 1η Απριλίου μέχρι και τις 31 Μαΐου 2012, σε συνεργασία με τα σημεία του επίσημου δικτύου της FGAH που συμμετέχουν σε αυτή την περιβαλλοντική πρωτοβουλία.

Η ενέργεια περιλαμβάνει δωρεάν έλεγχο τεσσάρων στρατηγικών σημείων που επηρεάζουν την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές ρύπων στην ατμόσφαιρα. Συγκεκριμένα, ο έλεγχος αυτός θα αφορά στα φίλτρα λαδιού, αέρα και γύρης, στα μπουζί, στο σύστημα εξάτμισης καθώς και στην κατάσταση και φθορά των ελαστικών.

Με γνώμονα την περιβαλλοντική υπευθυνότητα, η Fiat Group Automobiles Hellas στηρίζει όλους τους κατόχους Fiat, Alfa Romeo, και επαγγελματικών Fiat, προσφέροντας έκπτωση 30% για την αντικατάσταση των παραπάνω εξαρτημάτων που αποτελούν σημεία «κλειδιά» για τη σωστή λειτουργία του αυτοκινήτου και το σεβασμό προς το περιβάλλον.

Η δράση αυτή ολοκληρώνεται με την προσφορά εκπτωτικού κουπονιού από τα σημεία του επίσημου δικτύου που συμμετέχουν σε αυτή την ενέργεια, για μελλοντική έκπτωση κατά την αντικατάσταση αμορτισέρ.

Πηγή: Fiat Auto Hellas

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!