NEA

Chrysler, ασύρματη φόρτιση για το κινητό σας!

chrysler-dodge-dartmopar-wireless-charging-technology-1

Η αμερικανική εταιρία παρουσίασε ένα σύστημα ασύρματης φόρτισης για το κινητό στο αυτοκίνητο που θα το δούμε στην παραγωγή το 2013 στο Dodge Dart…

  • chrysler-dodge-dartmopar-wireless-charging-technology-3Έτσι όπως πάνε τα πράγματα τα καλώδια θα απειλούνται όλο και περισσότερο από τις ασύρματες εφαρμογές. Μετά το hands free σειρά έχει ο κλασικός φορτιστής αυτοκινήτου ο οποίος σε μερικά χρόνια δεν θα είναι απαραίτητος στο αυτοκίνητο μιας και η όλη διαδικασία θα μπορεί να γίνεται ασύρματα, όπως ισχυρίζονται οι ιθύνοντες της αμερικανικής εταιρίας.
  • chrysler-dodge-dartmopar-wireless-charging-technology-2Το σύστημα προέρχεται από την Mopar (Motor & Parts) και ο οδηγός το μόνο που έχει να κάνει είναι να τοποθετεί την συσκευή του στο ενεργειακό πεδίο μιας θήκης διαστάσεων 241,3×82,5 mm που βρίσκεται στη κεντρική κονσόλα. Η διαδικασία φόρτισης θα ξεκινά αυτόματα όταν το αυτοκίνητο βρίσκεται εν κινήσει ενώ οι πρώτες πληροφορίες θέλουν το σύστημα να προσφέρεται προαιρετικά στην τιμή των $199.

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!