NEA

Skoda, Rapid θα ονομάζεται το νέο μοντέλο!

missionl_003

Το όνομα του νέου sedan της SKODA  θα είναι Rapid, όπως ανακοινώσε η μάρκα σήμερα στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης AUTO CHINA 2012 στο Πεκίνο.

To νέο μοντέλο της SKODA θα λανσαριστεί στις ευρωπαϊκές αγορές στα τέλη του 2012, ενώ ειδική έκδοση που θα αφορά αποκλειστικά την κινέζικη αγορά θα παρουσιαστεί το 2013. Το νέο μοντέλο βασίζεται  στο concept MissionL που πρωτοπαρουσιάστηκε στην διεθνή έκθεση αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης .

“Αποτελεί μέρος της αναπτυξιακής μας στρατηγικής. Η SKODA έχει ήδη ξεκινήσει την επιθετική προϊοντική της πολιτική παρουσιάζοντας ένα νέο μοντέλο κάθε 6 μήνες για τα επόμενα 3 χρόνια,” ανακοινώσε ο CEO της SKODA, Dr.Winfried Vahland στα πλαίσια της συνέντευξης τύπου της Μάρκας στο Πεκίνο. “Το νέο Rapid αποτελεί το 7ο κατά σειρά μοντέλο μας. Αποτελεί δε, έναν από τους σημαντικότερους πυλώνες στο στρατηγικό στόχο της SKODA για την επίτευξη 1.500.000 πωλήσεων  μέχρι το 2018.

  • Πρεμιέρα στις Ευρωπαϊκές αγορές στα τέλη 2012
  • Το 7ο μοντέλο της Μάρκας που τοποθετείται μεταξύ της Fabia και της Octavia 5
  • Μετά το λανσάρισμα του νέου Citigo, η SKODA συνεχίζει την επιθετική προϊοντική πολιτική της  παρουσιάζοντας ένα νέο  μοντέλο κάθε 6 μήνες για τα επόμενα 3 χρόνια

Με την παρουσίαση του νέου Rapid, η SKODA προσφέρει ένα ελκυστικό με οικογενειακό προσανατολισμό μοντέλο που τοποθετείται στην ολοένα αυξανομένη κατηγορία μεταξύ της Fabia και της Octavia 5. Το concept MissionL αποτελεί ουσιαστικά τον προπομπό του νέου αυτού μοντέλου και παρέχει σημαντική πληροφόρηση για την κατεύθυνση που θα κινηθεί σχεδιαστικά το νέο SKODA Rapid. Για τον σχεδιασμό άλλα και για την διαμόρφωση του εσωτερικού του νέου μοντέλου, η SKODA πραγματοποίησε εκτενείς έρευνες στις ευρωπαϊκές αγορές καταγράφοντας τις ανάγκες και επιθυμίες των οδηγών της συγκεκριμένης κατηγορίας και υιοθετώντας τις.

“Το νέο Rapid αποτελεί τον προπομπό της μελλοντικής πορείας της SKODA. Ενσωματώνει όλες τις αξίες της Μάρκας: φρέσκο σχεδιασμό, πρακτικότητα, τεράστιους χώρους, πρωτοποριακές λύσεις και φυσικά κορυφαία σχέση τιμής/προϊόντος, κάτι που ισχύει για όλα τα μοντέλα της SKODA”, συμπλήρωσε μεταξύ άλλων ο Dr.Vahland. “Αυτό το μοντέλο ξεκάθαρα δηλώνει: ελκυστικό σχεδιασμό με κορυφαία ποιότητα κατασκευής στην κάθε λεπτομέρεια. Κορυφαίοι χώροι για τον οδηγό, τους συνεπιβάτες και τις αποσκευές τους. Το ιδανικό αυτοκίνητο για οικογένειες. Simply clever.”

Πηγή: Skoda – BIAMAP A.E.

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!