ΔΙΑΦΟΡΑ

Πακέτα Service για smart

smart-fortwo_2011_

Με τα Πακέτα Service για smart, τα πρώτα αυτοκίνητα της µάρκας που κυκλοφόρησαν στην ελληνική αγορά απολαµβάνουν τη φροντίδα που χρειάζονται για να διατηρούνται πάντα σε φόρµα!

Με τιµές που περιλαµβάνουν εργασία, ανταλλακτικά και ΦΠΑ µπορείτε εύκολα και οικονοµικά να προγραµµατίσετε τις παρακάτω βασικές εργασίες συντήρησης για το smart σας, στο ∆ίκτυο Εξουσιοδοτηµένων Επισκευαστών smart. Παράλληλα, παρέχεται έκπτωση στα µεµονωµένα ανταλλακτικά που περιλαµβάνονται στα:

Τακάκια εµπρός                   60 €
∆ίσκοι και τακάκια εµπρός   150 €
Φερµουίτ πίσω (600cc)      110 €
Φερµουίτ πίσω (700cc)       120 €
Αλλαγή  λαδιών                    50 €
Πακέτα αλλαγής φίλτρων (εκτός BRABUS)    90 €
Πακέτα αλλαγής φίλτρων για BRABUS  170 €

Τα Πακέτα Service smart ισχύουν για smart κατασκευαστικής σειράς 450 (µε ηµεροµηνία παραγωγής έως τις αρχές του 2007). Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα gr.smart.com/servicepackages

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!