ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Οι 24 Ώρες του Le Mans υποστηρίζουν την δράση της FiA για την οδική ασφάλεια

8-okafrs-f1-monaco-flag1

Η Οδική Ασφάλεια θα μπει κάτω από το φως των προβολέων στην Πίστα της Sarthe, καθώς οι οδηγοί που συμμετέχουν στον 3ο γύρο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Endurance της FiA στις 24 Ώρες του Le Mans, ένωσαν τις δυνάμεις τους με την Michelin και την Automobile Club de l’ Ouest (Αυτοκινητιστική Λέσχη της Δύσης – ACO) προκειμένου να δείξουν την υποστήριξή τους για την Δράση της FIA στην εκστρατεία για την Οδική Ασφάλεια.

Η Michelin και η ACO ενισχύουν την συμμετοχή τους για την αναβάθμιση της οδικής ασφάλειας, μέσα στα πλαίσια της Δράσης της FIA στην εκστρατεία για την Οδική Ασφάλεια, μέσω της διανομής 50.000 μετρητών βάθους πέλματος στο κοινό.  Οι μετρητές θα διανεμηθούν κατά την κούρσα του αγωνιστικού Σαββατοκύριακου, απέναντι από τον περίβολο της Michelin στο Χωριό των 24 Ωρών.

Μετά από έναν χρόνο δραστηριότητας σε όλον τον κόσμο, η εκστρατεία «FIA Action for Road Safety» θα στοχεύσει, κατά τις 24 Ώρες του Le Mans 2012, στη αφύπνιση των αυτοκινητιστών σχετικά με την σημασία που έχει να κυκλοφορούν με ελαστικά που να βρίσκονται σε καλή κατάσταση, καλώντας έτσι τον κάθε θεατή να εργαστεί για ασφαλέστερους δρόμους. Μία εξαιρετική οικογενειακή φωτογράφηση, στην οποία θα είναι συγκεντρωμένοι οι 168 πιλότοι που συμμετέχουν, οι Πρόεδροι της FIA και της ACO θα οργανωθεί επίσης για να εορταστεί αυτή η πρώτη επέτειος της  «FIA Action for Road Safety».

Mία εκστρατεία με στόχο τον περιορισμό του αριθμού των θανάτων στους δρόμους.
Σύμφωνα με την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας (OMS), κάθε χρόνο, τα τροχαία ατυχήματα επισύρουν τον θάνατο 1,3 εκατομμυρίου ανθρώπων και τον τραυματισμό σχεδόν 50 εκατομμυρίων ανθρώπων παγκοσμίως.  Εάν δεν γίνει τίποτε προκειμένου να ευαισθητοποιηθούν οι αυτοκινητιστές, τα ατυχήματα στον δρόμο θα είναι η πέμπτη αιτία θνησιμότητας παγκοσμίως μέχρι το 2030, με 2,4 εκατομμύρια θανάτους ετησίως.  Η δράση «FIA Action for Road Safety» αποβλέπει στον περιορισμό της καταστροφής αυτής.

Με την υποστήριξη της ACO και της Michelin, η εκστρατεία «FIA Action for Road Safety» εντάσσεται στο πρόγραμμα «Δεκαετία δράσης για την οδική ασφάλεια» που λανσάρεται από τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την περίοδο 2011 – 2020. Για περισσότερες πληροφορίες: www.actionforroadsafety.org

Πηγή: Elastika Michelin S.A

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!