NEA

Chevrolet, με επιτυχία και το φετινό “Young Creative”

chevrolet-young-2012-2

Η Chevrolet βράβευσε τους νικητές του ετήσιου Πανευρωπαϊκού Διαγωνισμού Young Creative Chevrolet 2012 την Τετάρτη 20 Ιουνίου στο Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών & Μουσικής Β & Μ Θεοχαράκη.

chevrolet-young-2012-1Ο διαγωνισμός Young Creative Chevrolet ξεκίνησε το 2007 στην Ευρώπη και υποστηρίζει ανερχόμενα νεαρά ταλέντα από το χώρο των εφαρμοσμένων  τεχνών, ενθαρρύνοντάς τους να δουν τη Chevrolet από τον δικό τους δημιουργικό τρόπο. Η Ελληνική Κριτική επιτροπή που ανέδειξε και τους τελικούς νικητές στις κατηγορίες, Μόδα, Φωτογραφία, Visual Arts & Video, αποτελούταν από τους κκ. Δημήτρη Πέτρου (Μόδα), Επαμεινώνδα Κουτσούκη (Φωτογραφία), Δημήτρη Δρυ (Visual Arts) και Δημήτρη Κουρούμπαλη (Video). Τα κριτήρια για την απόφαση της επιτροπής ήταν: η δημιουργικότητα, καινοτομία, καλλιτεχνικές αρετές, αλλά και η επιτυχία του έργου να μεταδώσει το μήνυμα της Chevrolet, ”Make it Happen”.

Οι πρώτοι κάθε κατηγορίας θα διαγωνιστούν στον μεγάλο Πανευρωπαϊκό Τελικό. Αξίζει να σημειωθεί πως η νικήτρια του 2010 στην κατηγορία μόδας κατέλαβε τελικά την  τρίτη θέση στην πανευρωπαϊκή κατάταξη, ενώ πέρυσι, η Ελληνίδα νικήτρια στην κατηγορία Visual Arts, διακρίθηκε Πανευρωπαϊκά καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση και το poster της χρησιμοποιήθηκε σε παγκόσμια κλίμακα στον εορτασμό των 100 χρόνων της Chevrolet.

chevrolet-young-2012-5”Είμαστε ενθουσιασμένοι από τη μεγάλη συμμετοχή αλλά και από την ποιότητα των έργων” δήλωσε ο Πρόεδρος της Chevellas, κ. Θάνος Παπαδόπουλος. ”Ακόμα και σήμερα, στις δύσκολες μέρες που περνάμε, πιστεύω πως η τέχνη εξακολουθεί να είναι ένα σημαντικό κομμάτι στη ζωή μας. Πιστεύω στη δύναμη του Ελληνικού πνεύματος, στη πρωτοποριακή και πρακτική σκέψη και πιστεύω ότι έχουμε συγκριτικό πλεονέκτημα έναντι των άλλων ευρωπαίων”.

Ο κ. Παπαδόπουλος, έκλεισε λέγοντας, ”Αυτό που μπορώ να σας πω με σιγουριά είναι ότι ανεξάρτητα από τις όποιες διακρίσεις, ο διαγωνισμός Young Creative Chevrolet θα έχει και στο μέλλον την αμέριστη υποστήριξη όλων μας”. Τόσο στη τελετή βράβευσης όσο και στο πάρτι που ακολούθησε μετά, κυριαρχούσε το κέφι  αλλά και το νεανικό και δημιουργικό πνεύμα. Το τέλειο σκηνικό δηλαδή για την απονομή των βραβείων Young Creative Chevrolet 2012!

Πηγή: Chevellas

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!