NEA

Lancia & Jeep, προνόμια… Club One!

lancia-ypsilon-2012

Η Lancia Jeep Hellas A.E. προσφέρει ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα προνομίων στους πελάτες της με την κάρτα «Club One».

jeep-lancia-cardΜε την ενεργοποίηση της κάρτας, οι κάτοχοι Lancia & Jeep απολαμβάνουν δωρεάν οδική βοήθεια, κάρτα καυσαερίων, προέλεγχο ΚΤΕΟ, αυτοκίνητο αντικατάστασης και τέλος έλεγχο και αντιβακτηριδιακό καθαρισμό του air condition.

Για τους κατόχους Lancia που έχουν ενεργοποιήσει την κάρτα «Club One», ισχύει μέχρι τις 30 Αυγούστου 2012, δωρεάν εργασία για την προγραμματισμένη συντήρηση του οχήματος τους ενώ για τους κατόχους Jeep,  η εταιρεία προσφέρει έκπτωση από 20% έως 35% σε όλα τα ανταλλακτικά για την προγραμματισμένη συντήρηση καθώς και για τις επισκευές του οχήματος τους.

Επιπλέον, η Lancia Jeep Hellas θα κοινοποιεί στα μέλη του «Club One» μοναδικές προσφορές σε προϊόντα και υπηρεσίες κατά τακτά χρονικά διαστήματα, εστιάζοντας στις προσωπικές απαιτήσεις και τις πραγματικές ανάγκες των πελατών της καθώς και στην μεγιστοποίηση της ασφάλειας τους.

Πηγή: Lancia-Jeep Hellas

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!