NEA

Lexus GS450h, υβριδικά χτυποκάρδια! [vid]

lexus-gs450h-heartbeats-2

Πόσο ψηλά μπορούν να φτάσουν οι χτύποι της καρδιάς σε ένα υβριδικό που ξεσαλώνει στην πίστα;

  • Μπορεί να καταναλώνουν λιγότερο χάρη στην υβριδική τους τεχνολογία, μπορεί να εκλύουν λιγότερους ρύπους αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχουν την δυνατότητα να προσφέρουν οδηγική απόλαυση, ακόμη και να τρομάξουν με τις επιδόσεις τους. Πάρτε για παράδειγμα το νέο GS450h της Lexus που αποδίδει 343 PS συνδυάζοντας ένα κινητήρα 3.5 V6 με ένα  ηλεκτροκινητήρα με τα 0-100 km/h να επιτυγχάνονται σε 5,9 sec.
  • Το ιαπωνικό υβριδικό σεντάν είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στην ιαπωνική και αμερικανική αγορά και η Lexus υπενθυμίζει το σπορ προφίλ της που περιλαμβάνει από το LFA έως το CT200h. Εδώ βλέπουμε το GS450h να ξεσαλώνει στην πίστα στα χέρια ενός οδηγού αγώνων με συνοδηγούς ανυποψίαστους πολίτες που επιθυμούν να σφυγμομετρήσου τα όρια τους. Απλά δείτε το βίντεο!

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!