NEA

BMW 114i, νέα έκδοση με 102 PS!

bmw-1-series_3-door_2012

Διαθέσιμη είναι πλέον και η βασική έκδοση βενζίνης BMW 114i, σε 3θυρο και 5θυρο αμάξωμα με τιμές πώλησης από 19.867€ με απόσυρση.

Στην γκάμα της σειράς 1 προστίθεται η τρίθυρη. Η  νέα έκδοση είναι άμεσα αναγνωρίσιμη σαν ένα δυναμικό μοντέλο στην premium μικρομεσαία κατηγορία με το μακρύ καπό,  την ‘τραβηγμένη προς τα πίσω’ καμπίνα επιβατών, το μακρύ μεταξόνιο και τους κοντούς προβόλους να είναι τυπικά στοιχεία ταυτότητας BMW υπό οποιαδήποτε οπτική γωνία. Παράλληλα, η νέα BMW Σειρά 1 υιοθετεί τη δική της νεανική, σπορ σχεδιαστική γλώσσα, που προσδίδει στο μικρομεσαίο τρίθυρο μοντέλο τη δική του, ξεχωριστή προσωπικότητα.

Από πλευράς μηχανικών μερών η 114i διαθέτει 4-κύλινδρο κινητήρα τεχνολογίας TwinPower Turbo χωρητικότητας, 1,6 lt με ισχύ 102 PS και ροπή 180 Nm. Η μέση κατανάλωση είναι 5,5 lt/100 km  και η εκπομπή CO2  αντιστοιχεί σε 129 g/km και για τα δύο αμαξώματα, με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων.

Οι τιμές με απόσυρση είναι για τη νέα BMW 114i είναι:

  • 114i 3θυρη: 19.867 ευρώ
  • 114i 5θυρη: 20.611 ευρώ

Ο βασικός εξοπλισμός δεν διαφοροποιείται από αυτόν της BMW 116i και περιλαμβάνει: 6 αερόσακους, DSC με λειτουργία «μπλοκέ» διαφορικού, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός – πίσω (στην 5θυρη έκδοση) κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, εκκίνηση κινητήρα χωρίς τη χρήση κλειδιού, κλιματισμό, σύστημα Auto Start/Stop, σύστημα ανάκτησης ενέργειας από την πέδηση, ένδειξη αλλαγής ταχύτητας, διακόπτη ελέγχου οδηγικής εμπειρίας (με προγράμματα οδήγησης, συμπεριλαμβανομένου του ECO PRO) τροχούς 16 ιντσών με ελαστικά runflat, ηχοσύστημα με CD player και δυνατότητα αναπαραγωγής αρχείων MP3, ηλεκτρικούς καθρέπτες, φώτα ημέρας και άλλα στοιχεία.

Πηγή: BMW Hellas

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!