ΔΙΑΦΟΡΑ

Η Schaeffler στην Automechanika!

schaeffler-automotive-aftermarket

Με περισσότερα από χίλια τετραγωνικά μέτρα εκθεσιακού χώρου, ο τομέας ανταλλακτικών της Schaeffler θα προβάλει μια ευρεία γκάμα προϊόντων των LuK, INA και FAG, για επιβατικά αυτοκίνητα, επαγγελματικά οχήματα και γεωργικά μηχανήματα.

Η διεθνής έκθεση για την αυτοκινητοβιομηχανία θα διεξαχθεί από τις 11 έως τις 16 Σεπτεμβρίου 2012 στην Φρανκφούρτη, Γερμανία. Η εταιρεία θα εκθέσει επίσης καινοτόμες λύσεις επισκευής καθώς και συγκλονιστικές εφαρμογές υψηλής τεχνολογίας και υπηρεσίες. Ο εκθεσιακός χώρος της Schaeffler Automotive Aftermarket θα βρίσκεται στο Hall FOR.0, περίπτερο Α01. Επίσης η Schaeffler θα παρέχει στους επισκευαστές που θα επισκεφτούν την Automechanika,  «ζωντανές» τεχνικές επιδείξεις στο χώρο της αρένας, με πρακτικές πληροφορίες για τα προϊόντα, τη διάγνωση βλαβών και συμβουλές επισκευής κατευθείαν στη «σκηνή».

«Το θέμα «πιο πολύ (more)», το οποίο θα δεσπόζει στο εκθεσιακό περίπτερο της Schaeffler Automotive Aftermarket αυτόν το χρόνο, αντιπροσωπεύει τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι της εταιρείας αγωνίζονται να ξεπεράσουν τις προσδοκίες των πελατών, των συνεργατών διανομής και των συνεργείων», δήλωσε ο Maik Losleben, αντι-πρόεδρος Marketing της Schaeffler Automotive Aftermarket και συνέχισε: «πιο πολύ (more)» εκφράζει επίσης αυτό που προσφέρουμε στους συνεργάτες μας, διανομείς και συνεργεία, το οποίο είναι πολύ περισσότερο από απλώς καινοτόμα και υψηλής ποιότητας προϊόντα. Ταυτόχρονα υποστηρίζουμε δυναμικά τις πωλήσεις τους με την τεχνολογική και εμπορική τεχνογνωσία μας καθώς και τα ανταγωνιστικά προϊόντα μας και υπηρεσίες.»

Στη φετινή Automechanika ο «σταρ» θα είναι το «LuK RepSet® 2CT», μια λύση επισκευής από τους ειδικούς στον τομέα των ανταλλακτικών για κιβώτια διπλού συμπλέκτη – ξηρού τύπου, η πρώτη του είδους της στην ανεξάρτητη αγορά ανταλλακτικών. Εκτός του διπλού συμπλέκτη, κάθε «LuK RepSet® 2CT» περιλαμβάνει δύο μοχλούς σύμπλεξης, δύο ρουλεμάν σύμπλεξης, ροδέλες προσαρμογής και όλες τις απαραίτητες οδηγίες συναρμολόγησης – κάθε τι που χρειάζεστε για να αντικαταστήσετε ολόκληρο το σύστημα διπλού συμπλέκτη. Φυσικά όλα τα μέρη αυτής της λύσης επισκευής είναι ποιότητας εργοστασιακής τοποθέτησης.

Μια ακόμα προβεβλημένη συμμετοχή της φετινής Automechanika θα είναι αυτή της INA με την πλούσια γκάμα προϊόντων για την αγορά ανταλλακτικών, από εξαρτήματα των συστημάτων χρονισμού και κίνησης παρελκομένων, έως και εξαρτήματα βαλβίδων. Για τη διαδικασία της συναρμολόγησης η INA προσφέρει περισσότερους από 1.400 κωδικούς για πλέον των 70.000 οχημάτων καθώς και περισσότερα από 500 κιτ χρονισμού. Η ΙΝΑ διαθέτει επίσης στην γκάμα προϊόντων της για την αγορά ανταλλακτικών περισσότερες από 190 διαφορετικές τροχαλίες δυναμό με καστάνια. Η ΙΝΑ προσφέρει «πιο πολύ (more)» και στον τομέα των βαλβίδων, μια από τις πιο ευρείες και εστιασμένες στις ανάγκες της αγοράς ανταλλακτικών, ποικιλίες εξαρτημάτων βαλβίδων.

Ένα από τα προβεβλημένα εκθέματα της φετινής Automechanika θα είναι η νέα λύση επισκευής ρουλεμάν τροχών της FAG για ελαφρά επαγγελματικά οχήματα. Ειδικά σχεδιασμένη για τα μοντέλα της Mercedes-Benz Sprinter, Vito και Viano καθώς και το VW Crafter, αυτή η λύση επισκευής προσφέρει στα συνεργεία έως και 60% όφελος χρόνου επισκευής κατά την αφαίρεση και αντικατάσταση μιας μονάδας ρουλεμάν τροχών. Αυτό το σημαντικό όφελος χρόνου επισκευής είναι εφικτό γιατί η αντικατάσταση αφορά μόνο τα ρουλεμάν τροχού και όχι – όπως γινόταν μέχρι τώρα – και τα υπόλοιπα εξαρτήματα που συνδέονται με τον άξονα.

Η Schaeffler Automotive Aftermarket θα εκθέσει και τα «LuK Clutch Facings HD 30 PLUS», τα τελευταίας γενιάς, υλικά τριβής δίσκου συμπλέκτη για οχήματα με δίσκους διαστάσεων 430, 400 και 360μμ – ιδανικά για χρήση στον τομέα επαγγελματικών οχημάτων βαρέως τύπου. Τα πλεονεκτήματα του «LuK Clutch Facing HD 30 PLUS» – ειδικά σχεδιασμένου για εργοστασιακή χρήση επαγγελματικών οχημάτων είναι η εξαιρετική ποιότητα και τα χαρακτηριστικά υψηλής άνεσης. Αυτό σημαίνει λιγότερο χρόνο ακινητοποίησης του οχήματος και περισσότερο χρόνο στο δρόμο, μια σημαντική βελτίωση της ανταγωνιστικότητας η οποία – ανάλογα με τις συνθήκες οδήγησης του οχήματος – μπορεί να φτάσει και το 30% μεγαλύτερη ωφέλιμη ζωή του συστήματος συμπλέκτη.

Είτε πρόκειται για διπλό συμπλέκτη ή αποσβεστήρα στρέψης τρακτέρ ή για τα μέρη του κιβωτίου ταχυτήτων ενός επιβατικού αυτοκινήτου, είτε τέλος για ρουλεμάν διαφορικού επαγγελματικών οχημάτων, η Schaeffler Automotive Aftermarket έχει τη λύση και θα παρουσιάσει την ευρεία γκάμα εφαρμογών για τρακτέρ και μετάδοση στην Automechanika 2012.

Πηγή: Schaeffler Automotive Aftermarket

***Ο Όμιλος Schaeffler με τις μάρκες του LuK, INA & FAG, είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές ρουλεμάν και εξαρτημάτων για την αυτοκινητοβιομηχανία, περιλαμβανόμενων προϊόντων και συστημάτων κινητήρων, καθώς και εφαρμογών συστημάτων μετάδοσης και σασί. Ο  διεθνής Όμιλος Schaeffler είχε  το 2011 πωλήσεις περίπου 10,7 δις Ευρώ. Με 74.000 εργαζόμενους παγκοσμίως ο Όμιλος Schaeffler είναι μια από τις μεγαλύτερες γερμανικές αλλά και ευρωπαϊκές βιομηχανικές εταιρείες των οποίων η ιδιοκτησία παραμένει σε οικογενειακό επίπεδο. Το διεθνές δίκτυο παραγωγής, έρευνας και ανάπτυξης, κέντρων πώλησης και εκπαίδευσης του Ομίλου Schaeffler, εκτείνεται σε 180 περιοχές και περισσότερες από 50 χώρες παγκοσμίως.
H Schaeffler Automotive Aftermarket χειρίζεται, για περισσότερα από 30 χρόνια, τις μάρκες LuK, INA & FAG στην παγκόσμια αγορά ανταλλακτικών. Με ένα διεθνές δίκτυο περίπου 11.500 διανομέων και περισσότερα από 30 περιφερειακά γραφεία πωλήσεων και αντιπροσώπευσης, η Schaeffler Automotive Aftermarket εγγυάται άμεση εξυπηρέτηση του καταναλωτή και υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών.

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!