NEA

H Lancia χορηγός του 69ου Φεστιβάλ Βενετίας

flavia-red-carpet
Η Lancia για έβδομη συνεχή χρονιά στηρίζει ως κύριος χορηγός το 69ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας το οποίο άνοιξε τις πύλες του στις 29 Αυγούστου και θα διαρκέσει έως τις 8 Σεπτεμβρίου 2012.

Για την λαμπρή αυτή διοργάνωση, η ιταλίδα κατασκευάστρια παρέχει στους διοργανωτές ένα στόλο αυτοκινήτων που συνοδεύουν τους αστέρες του κινηματογράφου στο κόκκινο χαλί του Lido της Βενετίας.

Με αφορμή το μεγάλο αυτό γεγονός, η Lancia παρουσίασε την Flavia “Red Carpet”, μια μοναδική έκδοση, αποτέλεσμα της μακρόχρονης συνεργασίας με την «Poltrona Frau», ιταλική εταιρεία διεθνούς κύρους, κορυφαία στο χώρο του επίπλου.  Το λευκό 4θέσιο “open air”, με την κόκκινη δερμάτινη επένδυση Pelle Frau®, εφοδιασμένο με βενζινοκινητήρα 2,4 λίτρων απόδοσης 170 ίππων και με εξάρι αυτόματο κιβώτιο,  εντυπωσίασε με την παρουσία του τόσο στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ όσο και στο χώρο συνάντησης  του «Lancia Café». Είναι η πρώτη φορά άλλωστε που ανοιχτό αυτοκίνητο συνοδεύει αστέρες και προσωπικότητες της μεγάλης οθόνης.

120903_l_muccino_frame_3

Και φέτος το «Lancia Café», ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος 2.000 τ.μ  στο Ξενοδοχείο Excelsior, στο Lido της Βενετίας, έγινε τόπος συνάντησης προσωπικοτήτων του Κινηματογράφου όπου έλαβαν χώρα πολλαπλές προωθητικές εκδηλώσεις. Στο  «Lancia Café» παρουσιάστηκε για πρώτη φορά και  η ταινία μικρού μήκους ” She was here”, του γνωστού ιταλού σκηνοθέτη Gabriele Muccino, μια ιστορία αγάπης που εκτυλίσσεται στη Ρώμη την δεκαετία του ΄60, παραγωγή της Lancia, με πρωταγωνίστρια την Lancia Flavia καθώς και άλλα μοντέλα της μάρκας.

Η Lancia με την χορηγία του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας ενισχύει περαιτέρω τους ισχυρούς δεσμούς της με την έβδομη τέχνη καθώς έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές ταινίες του παρελθόντος με τα μοντέλα της όπως: “I soliti ignoti” ( 1958), “Il sorpasso” ( 1962), “Profondo rosso” (1975), “Pour la peau d’un flic” (1981), “Angeli e Demoni” (2009), η τελευταία ταινία του Woody Allen ” To Rome with Love” (2012) με παρουσία των  Thema & Delta καθώς και  διαφημιστικά σποτ με τον Richard Gere.

Πηγή: Lancia – Jeep Hellas

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!