NEA

MINI JCW GP, το ταχύτερο όλων!

mini-jcw-gp-2013-14

Με την γαλλική έκθεση να απέχει μόλις μερικές εβδομάδες η γερμανική εταιρία αποκάλυψε την ταχύτερο έκδοση του MINI Cooper Works που σηματοδοτείται από τα πρόσθετα διακριτικά GP.

  • Το ταχύτερο MINI αποτελεί μία αναβαθμισμένη εκδοχή με ισχυρότερο κινητήρα, ενισχυμένο σασί και βελτιωμένη αεροδυναμική. Έτσι, ο 1.600άρης τούρμπο κινητήρας αποδίδει 218 PS (από 215 του απλού JCW) με αποτέλεσμα τα 0-100 km/h να πετυχαίνονται σε 6,3 sec (από 6,5) και η τελική να φτάνει τα 242 km/h (από 238). Ενδεικτικά αναφέρουμε πως το νέο JCW GP είναι ταχύτερο κατά 18 sec από το προηγούμενο αφήνοντας περιθώρια για σχόλια όπως το πόσο γρήγορο είναι το νέο (ή πόσο αργό το προηγούμενο μοντέλο).
  • Να πούμε πως το αμάξωμα είναι χαμηλωμένο κατά 20 mm, υπάρχουν σημαντικές αλλαγές στις γωνίες των τροχών ενώ σημειώστε πως στο εσωτερικό υπάρχει διθέσια διάταξη. Η συνολική παραγωγή του MINI JCW GP θα περιοριστεί στα 2.000 κομμάτια δίνοντας συλλεκτική διάσταση στο γερμανικό μοντέλο με τις τιμές πώλησης να ανακοινώνονται τέλη του μήνα στο Παρίσι.

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!