NEA

Mitsubishi, στο Παρίσι με… Mirage!

mitsubishi-mirage-6

Ο επερχόμενος εκπρόσωπος της ιαπωνικής εταιρίας στα supermini θα κάνει πανευρωπαϊκή πρεμιέρα στο σαλόνι αυτοκινήτου του Παρισιού…

  • Δίπλα στο ανανεωμένο ASX και την υβριδική έκδοση του νέου Outlander θα κάνει την πρώτη του επίσημη εμφάνιση το Mirage που σχεδιαστικά αποστασιοποιείται ριζικά από την σχεδίαση του απερχόμενου Colt. Το Mirage είναι εστιασμένο στην κίνηση εντός πόλεως με το μήκος να μην ξεπερνά τα 3710 mm και το βάρος να κυμαίνεται στα 845 kg.
  • Στη φαρέτρα του θα δούμε ένα νέο τρικύλινδρο κινητήρα με χωρητικότητα ένα λίτρο που θα αποδίδει 71 PS και 88 Nm ροπής. Θα συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο πέντε σχέσεων και θα διακρίνεται για την εξαιρετική μικρή κατανάλωση (4 lt/100 km) όπως υποδηλώνει και η εκπομπή CO2 με μόλις 92 g/km . Επίσης, θα υπάρξει και μεγαλύτερος με ισχύ 80 PS και 106 Nm ενώ η κατανάλωση θα είναι 4,2 lt/100 km με εκπομπή CO2 96 g/km.
  • Το Mirage θα το δούμε στους ευρωπαϊκούς δρόμους από το νέο έτος ενώ στην ελληνική αγορά οι πρώτες πληροφορίες εκτιμούν πως θα λανσαριστεί από το καλοκαίρι και μετά. Οι φωτογραφίες που βλέπετε αφορούν στην ιαπωνική έκδοση του μοντέλου που είναι πανομοιότυπο με το ευρωπαϊκό. Περισσότερα θα έχουμε όσο πλησιάζει η ημερομηνία έναρξης της γαλλικής έκθεσης…

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!