NEA

Νέο Kia pro cee’d, στον δρόμο προς το Παρίσι!

kia-pro-ceed-2013-1

Με μοντέλα όπως το νέο Rio η κορεατική εταιρία αποδεικνύει την θεαματική της εξέλιξη που εκτείνεται έως το νέο τρίθυρο cee’d…

  • Το νέο cee’d (δεν διατίθεται ακόμη στην χώρα μας) είχε κάνει πρεμιέρα τον Μάρτιο στην Γενεύη ενώ τα υπόλοιπα μέλη της νέας γενιάς θα παρουσιαστούν επίσημα τέλη Σεπτεμβρίου στο σαλόνι αυτοκινήτου του Παρισιού. Ο λόγος για την έκδοση SW (Station Wagon) και το γοητευτικό τρίθυρο pro cee’d το οποίο στις ευρωπαϊκές αγορές θα ξεκινήσει να πωλείται στα μέσα του 2013.
  • Όπως και το πεντάθυρο cee’d έτσι και οι νέες εκδόσεις θα εξοπλίζονται με τα αναβαθμισμένα μηχανικά σύνολα 1.4 (100 PS) και 1.6 (128 PS) που συναντάμε και στο νέο Hyundai i30 ενώ η πετρελαιοκίνητη έκδοση 1.4 αποδίδει 90 PS.  Φήμες σε βρετανικά περιοδικά κάνουν λόγο για μία καυτή έκδοση η οποία θα εξοπλίζεται με τούρμπο 1.600άρη κινητήρα που θα αποδίδει 204 ίππους και θα κυκλοφορήσει στην ευρωπαϊκή αγορά το καλοκαίρι του νέου έτους. Περισσότερα μετά την επίσημη παρουσίαση…

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!