NEA

ΜΙΝΙ, αποκάλυψη για το Paceman!

mini-paceman-2013-14

To νέο μοντέλο καλύπτει το κενό ανάμεσα στο κλασικό ΜΙΝΙ και το μεγαλύτερο Countryman ενώ θα κάνει ντεμπούτο στο Παρίσι. Οι πωλήσεις στην ευρωπαϊκή αγορά ξεκινούν την άνοιξη…

  • Με λιγότερες πόρτες και ίσως λίγο περισσότερο στιλ το Paceman αποτελεί την τρίθυρη εκδοχή του Countryman με το οποίο και μοιράζεται τα μηχανικά μέρη. Η βασική έκδοση Cooper εξοπλίζεται με 1.600άρη τούρμπο κινητήρα ισχύος 120 PS ενώ η ισχυρότερη Cooper S αποδίδει 181 PS.
  • Αργότερα θα δούμε και έκδοση JCW ενώ ανάλογα με την έκδοση κινητήρα η κίνηση μεταφέρεται στους εμπρός ή τους τέσσερις τροχούς (στην έκδοση S). Από πλευράς πετρελαιοκινητήρων υπάρχει η έκδοση Cooper D με 110 PS και η ισχυρότερη SD με 141 PS ενώ την μετάδοση αναλαμβάνουν κιβώτια με έξι σχέσεις.
  • Το Paceman καλύπτει το κενό ανάμεσα στο μικρότερο ΜΙΝΙ και το μεγαλύτερο Countryman ενώ παράλληλα διευρύνει την γκάμα του γερμανικού μοντέλου. Μάλιστα, το σασί είναι αρκετά πιο σφιχτό αποκτώντας έντονα σπορ προσανατολισμό ενώ η διάταξη στο εσωτερικό είναι 2+2. Το πορτμπαγκάζ προσφέρει 330 lt και είναι 20 lt μικρότερο από του Countryman ενώ οι χώροι είναι επίσης ελαφρώς μικρότεροι.

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!