ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Τεχνικά σεμινάρια (2012-13) από την ΙΑΠΩΝΙΚΗ Α.Ε.

dsg-gearbox_resize_iaponiki

Η εταιρεία ΙΑΠΩΝΙΚΗ Α.Ε., μοναδικό μέλος του Group TEMOT International στην Ελλάδα, συνεχίζει για 5η συνεχόμενη χρονιά τη διοργάνωση σεμιναρίων για την περίοδο 2012-2013 με σκοπό την επιμόρφωση των πελατών της σε όλη την Ελλάδα.

  • Η εταιρεία ΙΑΠΩΝΙΚΗ Α.Ε. εμπλουτίζει ακόμα περισσότερο τους εκπαιδευτικούς κύκλους που οργανώνονται, ώστε να υπάρχει μεγαλύτερη κάλυψη της αγοράς και αυτό φαίνεται από τη νέα θεματολογία του έτους 2012-2013 που περιλαμβάνει ανάλυση εξειδικευμένων συστημάτων και νέων τεχνολογιών αυτοκινήτου που έχουν σαν στόχο την παροχή πολύτιμης εκπαίδευσης σε όλους τους επισκευαστές οχημάτων.
  • Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται στα κέντρα εκπαίδευσης της εταιρείας που εδρεύουν στα  υποκαταστήματά της στο Περιστέρι , στο Αγρίνιο, στη Θεσσαλονίκη, στη Λάρισα, στη Κρήτη, στα Ιωάννινα, στη Πάτρα, καθώς και στη Παλλήνη που είναι το κεντρικό κατάστημα . Όλα τα κέντρα έχουν διαμορφωθεί ανάλογα ώστε να πληρούν όλες τις προϋποθέσεις των εκπαιδευομένων και στο πρακτικό κομμάτι ( επίδειξη σε όχημα ανάλογα το θέμα του σεμιναρίου) οι οποίοι στο τέλος των σεμιναρίων λαμβάνουν βεβαίωση παρακολούθησης.
  • Εκπαιδευτής είναι ο Κος Ουλκέρογλου Νικόλαος, Διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός ΕΜΠ-τεχνικός εκπαιδευτής της ΙΑΠΩΝΙΚΗΣ Α.Ε και πιστοποιημένος από την Robert Bosch καθώς και ο Κος Πριντζόπουλος Ιωάννης απόφοιτος Ηλεκτρονικός Αυτοκινήτων στη Γερμανία.

Για συμμετοχές – πληροφορίες : Ουλκέρογλου Νίκος στο Τηλ. 210-6669402 ( εσωτ.122 )

  • Το πρόγραμμα των σεμιναρίων για την φετινή περίοδο 2012-2013 έχει ως εξής:

iaponiki_seminaria_2012

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!