NEA

Mercedes-AMG, 45 πικάντικα χρόνια!

SLS AMG GT3, (C 197), 2012

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να γιορτάσει ένας βελτιωτικός οίκος τα 45α γενέθλιά του; Η δημιουργία μιας συλλεκτικής έκδοσης…

  • Η SLS AMG GT3 45th ANNIVERSARY δημιουργήθηκε αποκλειστικά για τον εορτασμό των 45 ετών λειτουργίας του οίκου AMG και θα παραχθεί σε μόλις 5 κομμάτια. Πρόσβαση στην απόκτηση της συλλεκτικής Mercedes θα έχουν ιδιώτες αγωνιζόμενοι ή συλλέκτες που θα καταβάλουν το αντίτιμο των 446.250€ (τιμή μετά φόρων 19% στη Γερμανία) ενώ η παράδοση θα πραγματοποιηθεί στην έδρα της AMG στο Affalterbach σε ειδική τελετή που θα περιλαμβάνει ξενάγηση στο εργοστάσιο αλλά και… στην πίστα!
  • Η ειδική έκδοση βασίζεται στην SLS AMG GT3 η οποία φέρει τρεις κορυφαίες διακρίσεις στο παγκόσμιο πρωτάθλημα FIA GT1, στο ευρωπαϊκό FIA GT3 και στο γερμανικό ADAC GT Masters. Στην εξέλιξη καθενός από τα πέντε supercar συμμετείχε ο Bernd Schneider (έχει κατακτήσει πέντε τίτλους στο DTM και το FIA GT το 11995) o οποίος βοήθησε στην έδραση του V8 των 6,3 lt βάζοντας και τη υπογραφή του σε κάθε κινητήρα μαζί με τους υπόλοιπους μηχανικούς.
  • Οι αναβαθμίσεις αφορούν στο… εξωπραγματικό αμάξωμα με τη ματ βαφή, στην εκτενή χρήση ανθρακονήματος, στις ζάντες σε απόχρωση γραφίτη, στα συλλεκτικά αυτοκόλλητα, στην αρίθμηση του κάθε αυτοκινήτου με πινακίδα στη κεντρική κονσόλα και πολλές άλλες λεπτομέρειες που κάνουν ξεχωριστή την SLS AMG GT3 45th ANNIVERSARY.

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!