NEA

Fiat: διάκριση για το εργοστάσιο Pomigliano!

fiat-pomigliano-img

Το εργοστάσιο της Fiat στο Πομιλιάνο Ντ’ Άρκο διακρίθηκε με το βραβείο κύρους Automotive Lean Production 2012 στη Λειψί…

Το εργοστάσιο της Fiat στο Πομιλιάνο Ντ’ Άρκο διακρίθηκε με το διεθνές βραβείο κύρους «Automotive Lean Production 2012» στην κατηγορία “Κατασκευαστής Πρωτότυπου Εξοπλισμού” (Οriginal Εquipment Μanufacturer). Το σημαντικό αυτό βραβείο απονεμήθηκε στον Sebastiano Garofalo, μάνατζερ του εργοστασίου στο Πομιλιάνο Ντ’ Άρκο, στην εκδήλωση απονομής βραβείων του 7ου Διεθνούς Συνεδρίου που διοργανώθηκε από το έγκυρο αυτοκινητιστικό περιοδικό “Automobil Produktion” και τη συμβουλευτική εταιρία Agamus Consult, στη Λειψία.

Από το 2006, πάνω από 700 εργοστάσια σε περισσότερες από 15 διαφορετικές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Γερμανίας, της Γαλλίας, της Ισπανίας, του Βελγίου, του Λουξεμβούργου και της Ιταλίας, έχουν συμμετάσχει στη διαδικασία επιλογής ώστε να κερδίσουν το περιζήτητο τρόπαιο, που αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά βραβεία σε Ευρωπαϊκό επίπεδο.

Η διαδικασία αξιολόγησης συμπεριλαμβάνει την ανάλυση του συστήματος παραγωγής σε συνδυασμό με την εφαρμογή του στο εργοστάσιο, ερευνώντας εάν τηρούνται και εφαρμόζονται συστηματικά και διαρκώς οι προδιαγραφές του θεσμού Lean Production, ειδικότερα αυτές που αφορούν την ποιότητα, τη συντήρηση, τη διοικητική υποδομή και την ανάπτυξη του προσωπικού, ώστε να δημιουργήσουν ένα εργασιακό περιβάλλον που υποστηρίζει, με ένα δομημένο και αποδοτικό τρόπο, τη συνεχόμενη διαδικασία βελτίωσης και τη βέλτιστη διαχείριση των πόρων. Έπειτα από την αυστηρή διαδικασία αξιολόγησης, μια εξειδικευμένη κριτική επιτροπή της Agamus Consult επιλέγει τους νικητές.

Ο Michele Melchiorre, μέλος του Fiat Group Automobiles Global Manufacturing Engineering παρουσίασε, κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, την ιστορική περίπτωση του εργοστασίου στο Πομιλιάνο Ντ΄Άρκο, καθώς και τις συνθήκες, τη μεθοδολογία και τα αποτελέσματα που επιτεύχθηκαν, όπως η εξαιρετική συμμετοχή των εργαζομένων, και η αυξημένη ευελιξία και παραγωγικότητα. Όλα αυτά καθιστούν το εργοστάσιο του Πομιλιάνο Ντ΄Άρκο πρότυπο αναφοράς για το Fiat Group αλλά και για ολόκληρο τον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας.

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!