NEA

Exotics Racing, άλλα κόλπα!

exotics-racing-1

H Exotics Racing είναι μία ομάδα έμπειρων οδηγών που κατοικοεδρεύει στο Las Vegas και προσφέρει… απολαυστικά μαθήματα και εμπειρίες με διάφορα supercar…

exotics-racing-2
Μπορείτε να εντοπίσετε την λεπτομέρεια;
  • Οι συμμετέχοντες μπορούν να επιλέξουν από ποια θέση θα το διασκεδάσουν καθώς οι πιο τολμηροί μπορούν να οδηγήσουν το supercar που επιθυμούν καταβάλλοντας το αντίστοιχο αντίτιμο (από 300€ και πάνω, π.χ. η Ferrari F430 F1 κοστίζει περίπου 1.000€ για 20 γύρους). Μια μικρή γεύση μπορείτε να πάρετε από το βίντεο με την Ferrari 458 Italia αν και την παράσταση δεν κλέβει το ιταλικό supercar αλλά η Jesse Preston, ένα από τα μοντέλα που συνεργάζονται με το αμερικανικό Playboy.
  • Παρακολουθείστε και το δεύτερο βίντεο που δείχνει ακόμη ένα… κουνελάκι μέσα σε μια Corvette Z06 και προσπαθήστε να βρείτε την διαφορά. Αν δυσκολεύεστε, τότε εστιάστε στον τρόπο με τον οποίο περνά η ζώνη ασφαλείας από τα σώματα των δύο καλλονών. Είναι θέμα αερόσακων, δε νομίζετε;

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!