ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η Tenneco σε «περιοδεία»

tenneco-period-3

Το « φουτουριστικό» Monroe και Walker «roadshow» παρουσιάζει τα προιόντα και τις υπηρεσίεςτης Tenneco με «διαδραστικό»τρόπο…

Η Tenneco παρουσιάζει τις νέες δυνατότητες στο aftermarket σε ένα φουτουριστικό και διαδραστικό roadshow.
Η Tenneco παρουσιάζει τις νέες δυνατότητες στο aftermarket σε ένα φουτουριστικό και διαδραστικό roadshow.

Η Tenneco Inc, ο κορυφαίος κατασκευαστής συστημάτων ανάρτησης και διεύθυνσης καθώς και ελέγχου εκπομπών καυσαερίων , για την πρώτη τοποθέτηση και για το aftermarket, έχει ξεκινήσει το «Tenneco on Tour». Αυτό το μοναδικό και πρωτότυπο αυτοκινητιστικό roadshow πραγματοποιείται από τον Απρίλιο έως το Νοέμβριο του 2012 σε 24 προορισμούς στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική και αποτελείται από περισσότερες από 150 ημέρες εκδηλώσεων αφιερωμένες στην προώθηση των προϊόντων ανάρτησης Monroe ® και των προϊόντων ελέγχου εκπομπών καυσαερίων Walker ® καθώς και τις υπηρεσίες που προσφέρει η Tenneco.

Το διαδραστικό roadshow απευθύνεται στους διανομείς και στα συνεργεία, περιλαμβάνοντας ένα μίγμα θεωρίας, πρακτικής και διασκέδασης γύρω από την πλήρη γκάμα προιόντων της Tenneco. Επικεντρώνεται στα συστήματα ανάρτησης και ελέγχου των εκπομπών καυσαερίων, συμπεριλαμβανομένων των διαγνωστικών εργαλείων, της εκπαίδευσης και των υπηρεσιών μάρκετινγκ, δίνοντας έμφαση στην ασφάλεια των οχημάτων και την προστασία του περιβάλλοντος.

tenneco-period-2
Ο Hari Nair, Διευθύνων Σύμβουλος της Tenneco, και ο Josep Fornos, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος, Ευρώπης, Νότιας Αμερικής και Ινδίας, εγκαινιάζουν το roadshow «Tenneco on Tour» στο Παρίσι.

Το «Tenneco on Tour» υπογραμμίζει, επίσης, την ηγετική θέση της εταιρείας στη «πρώτη τοποθέτηση» (Ο.Ε.) καθώς και την εμπειρία της στο af termarket. Ο Alex Gelbcke, Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής της Tenneco Aftermarket Ευρώπης, εξηγεί: «Σαν κορυφαίοι ειδικοί σε συστήματα ελέγχου εκπομπών καυσαερίων και ανάρτησης, είμαστε σε θέση να παρέχουμε στους πελάτες μας μιά εξαιρετικά μεγάλη γκάμα προιόντων και υπηρεσιών. Ποτέ στο παρελθόν δεν ήμασταν τόσο έτοιμοι να παρουσιάσουμε πλήρως τις δυνατότητές μας, σε ένα μόνο μέρος. Το πρόγραμμα της περιοδείας είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τους επισκέπτες να δοκιμάσουν τα πάντα μόνοι τους.»
Το «Tenneco on Tour» roadshow αποτελείται από δύο μεγάλα φορτηγά , στα χρώματα της Monroe ® και της Walker ® και μια αεροδυναμική τέντα . Μέσα σε αυτές τις «κινητές εκθέσεις», η Tenneco παρουσιάζει τα προϊόντα της για την πρώτη τοποθέτηση (Ο.Ε.) και το af termarket καθώς και ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών με ιδιαίτερη έμφαση στη διάγνωση και την εκπαίδευση. Οι επισκέπτες μπορούν, για παράδειγμα, να κατανοήσουν εμπειρικά τους διάφορους κινδύνους που εγκυμονούν τα φθαρμένα αμορτισέρ, σε δοκιμές οδήγησης . Επίσης να κάνουν συγκριτικές δοκιμές ελέγχου των συστημάτων ελέγχου εκπομπών καυσαερίων.

Η Tenneco παρουσιάζει επίσης την τοποθέτηση του Monroe ® quick-strut ® και τη λειτουργία του αμορτισερόμετρου της Το «Tenneco on Tour» είναι ένα μείγμα θεωρίας, πρακτικής και διασκέδασης, για τους διανομείς και τους υπεύθυνους των συνεργείων , οι οποίοι μπορούν να συμμετέχουν σε κουίζ με ερωτήσεις για τα προϊόντα Monr oe ® και Walker ®, κερδίζοντας ελκυστικά βραβεία. Παράλληλα, μπορούν να πάρουν μέρος σε mee t & greet εκδηλώσεις με τους «πρεσβευτές ασφάλειας» Η επίσημη τελετή έναρξης στο Παρίσι, έγινε με την παρουσία του Har i Nair  Διευθύνοντα Συμβούλου της Tenneco, τον Josep Fornos, Εκτελεστικό Αντιπρόεδρο και Γενικό Διευθυντή της Tenneco Ευρώπης, Νότιας Αμερικής και Ινδίας, καθώς και από τον Alex Gelbcke, Αντιπρόεδρο και Γενικό Διευθυντή της Tenneco Aftermarket Ευρώπης.

Σχετικά με την Tenneco. Η Tenneco είναι μια βιομηχανική εταιρεία 7,2 δισεκατομμυρίων δολαρίων με έδρα το Lake Forest, Illinois, με περίπου 24.000 εργαζόμενους σε όλο τον κόσμο. Η Tenneco είναι ένας από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές, κατασκευαστές και εμπόρους σε όλο τον κόσμο, συστημάτων αναρτήσεων και ελέγχου εκπομπών καυσαερίων, που προορίζονται για την αυτοκινητοβιομηχανία ως αρχικός εξοπλισμός, αλλά και για το Αftermarket. Η Tenneco εμπορεύεται τα προϊόντα της κυρίως κάτω από τα σήματα Monroe, Walker, Gillet και Clevite.

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!