NEA

Kia, ετοιμάζει καυτό pro_cee’d GT!

kia-pro_ceed-gt-2013

Με τη νέα γενιά cee’d να αναμένεται στις επόμενες μέρες στην ελληνική αγορά η Kia καταστρώνει τα σχέδια της για την ισχυρότερη έκδοση του pro_cee’d με έκδοση GT.

  • Μάλιστα, η κορεατική εταιρία έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο σκίτσο και την ημερομηνία της πρεμιέρας που συμπίπτει με το σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης τον Μάρτιο. Το τρίθυρο pro_cee’d GT θα κληθεί να αντιμετωπίσει μοντέλα με ανάλογο χαρακτήρα (όπως είναι τα VW Scirocco, Renault Megane κ.α.) και σύμφωνα με την Kia θα κυκλοφορήσει στην ευρωπαϊκή αγορά το δεύτερο εξάμηνο του 2013.
  • Κατά πάσα πιθανότητα, ο κινητήρας με τον οποίο θα εξοπλίζεται θα προέρχεται από το συγγενές Hyundai Veloster που αποδίδει 186 PS και 265 Nm. Ωστόσο, η απόδοσή του στο pro_cee’d GT αναμένεται να ξεπερνά τους 200 PS με όλα τα καλούδια (ηλεκτρονικό μπλοκέ, ενισχυμένη ανάρτηση, φρένα κ.α.) που μπορεί να έχει ένα σπορ κουπέ. Σημειώστε πως η διάθεση του απλού pro_cee’d στην χώρα μας θα ξεκινήσει την άνοιξη.

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button