ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Mercedes-Benz Ελλάς, e-volution awards 2013!

_dsc5399

Βραβείο στη Mercedes-Benz Ελλάς για την αξιοποίηση του ηλεκτρονικού επιχειρείν: e-volution awards 2013.

Η Mercedes-Benz Ελλάς Α.Ε.Ε. διακρίθηκε στα «e-volution awards 2013» με βραβείο στην κατηγορία: Καινοτόμο Διαδραστικό Ψηφιακό Marketing, για το σχεδιασμό, την ανάπτυξη και τη χρήση μιας πλατφόρμας επικοινωνίας και CRM στο πλαίσιο ενός προωθητικού προγράμματος.

Το πρόγραμμα αυτό αποσκοπούσε στην ενημέρωση πελατών για συγκεκριμένη καμπάνια με εκπτώσεις στο Service, παρείχε τη δυνατότητα για προεπιλογή Εξουσιοδοτημένου Επισκευαστή για ραντεβού, ενώ περιελάμβανε και ως δώρο για έναν τυχερό πελάτη Service – μετά από κλήρωση – ένα ταξίδι στον αγώνα της Formula 1 στο Abu Dhabi.

Η καινοτομία είναι συστατικό επιτυχίας για τη Mercedes-Benz, έτσι, για τη Mercedes-Benz Ελλάς, ήταν ιδιαίτερη τιμή να αναγνωρίζεται με το συγκεκριμένο βραβείο το δικό της πρωτοποριακό πνεύμα και ο προσανατολισμός των ανθρώπων της στην αξιοποίηση κάθε νέας δυνατότητας και τεχνολογίας.

Το βραβείο για τη Mercedes-Benz Ελλάς Α.Ε.Ε. παρέλαβε ο κος Έκτορας Κωστάκης, υπεύθυνος Retail & Digital Marketing. Περισσότερες πληροφορίες για τα βραβεία e-volution awards 2013 μπορείτε να βρείτε στη σελίδα http://www.e-volutionawards.gr

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!