ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Chevrolet, Volt-άρει o Sir Alex Ferguson!

a94t9186

Ο «ηγέτης» της Manchester United οδηγεί ένα Chevrolet Volt, το ηλεκτρικό όχημα εκτεταμένης αυτονομίας…

a94t9200Ο Sir Alex παρέλαβε ένα ηλεκτρικό όχημα εκτεταμένης αυτονομίας, το Chevrolet Volt, ως μέρος της εταιρικής συμφωνίας του συλλόγου του με την παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία. Το Volt καλύπτει διαδρομές 80 χιλιομέτρων αποκλειστικά με ισχύ από τη μπαταρία χωρίς βενζίνη και εκπομπές CO2 – σχεδόν αθόρυβα – ενώ έχει την ευελιξία εκτεταμένης αυτονομίας 500 χλμ.

Ο μάνατζερ της Manchester United Sir Alex Ferguson είπε: «Το Volt είναι εκπληκτικό αυτοκίνητο. Ένας φίλος μου είχε οδηγήσει στην Aμερική και συνεχώς μου μίλαγε γι’ αυτό, έτσι όταν βρήκα την ευκαιρία το δοκίμασα και εγώ γιατί πραγματικά πιστεύω ότι είναι το αυτοκίνητο του μέλλοντος. Είμαι πολύ ικανοποιημένος».

Το Chevrolet Volt είναι διαθέσιμο στις μεγαλύτερες αγορές της Ευρώπης και κέρδισε το βραβείο του Ευρωπαϊκού Αυτοκινήτου της Χρονιάς 2012, μεταξύ πολλών άλλων. Το Volt μπορεί να διανύσει μέχρι και 80 χιλιόμετρα σε πλήρη φόρτιση χρησιμοποιώντας την μπαταρία ιόντων λιθίου 16,5 kWh. Όταν η μπαταρία του Volt πέσει σε χαμηλά επίπεδα, ένας ηλεκτροκινητήρας επεκτείνει την αυτονομία για άλλα 500 χιλιόμετρα.
Από την έναρξη των πωλήσεών του – δυο χρόνια πριν – οι ιδιοκτήτες των Chevrolet Volt στις ΗΠΑ έχουν διανύσει συνολικά περισσότερα από 160 εκατομμύρια χιλιόμετρα. Ο μέσος ιδιοκτήτης ενός Volt ταξιδεύει κατά το  65% με ηλεκτροκίνηση, χρησιμοποιώντας το βενζινοκινητήρα μόνο για πιο μακρινά ταξίδια.

Η Chevrolet είναι σήμερα ο Επίσημος Χορηγός της Manchester United και από τη σεζόν 2014/2015 θα σπονσοράρει τη φανέλα της ομάδας. Οι παίκτες και το προσωπικό θα παραλάβουν επίσης αυτοκίνητα Chevrolet ως μέρος της εταιρικής συμφωνίας μεταξύ της ομάδας και της General Motors. Σε αυτούς περιλαμβάνεται και ο πρώην Παγκόσμιος Πρωταθλητής και θρύλος της Manchester United Sir Bobby Charlton, ο οποίος έλαβε ένα επταθέσιο Chevrolet Captiva.

Ο Sir Bobby είπε: «Κάθε νέο αυτοκίνητο της Chevrolet μας ενθουσιάζει και είναι πραγματικά συναρπαστικό. Θα απολαύσω την οδήγηση στους δρόμους και τα γεφυράκια της γειτονιάς μου θα μπορώ να δω τα πάντα από ψηλά. Είναι απλά υπέροχο».

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!