NEA

Mercedes-Benz, με ισχυρότερες AMG εκδόσεις!

mercedes-benz-e63_amg_saloon_2013-23

Μετά την δημοσίευση των πρώτων φωτογραφιών της ανανεωμένης E-Class η αποκάλυψη και των ισχυρότερων εκδόσεων AMG έρχεται ως φυσικό επακόλουθο…

  • Η νέα μάσκα της E-Class μοιάζει να ταιριάζει γάντι στις τετράθυρες (saloon) και στέϊσον (station wagon) εκδόσεις Ε63 AMG οι οποίες εξοπλίζονται με τον ελαφρώς αναβαθμισμένο V8 χωρητικότητας 5,5 lt. Με την βοήθεια διπλού τούρμπο και την αύξηση της πίεσης από 0,9 σε 1,0 bar η ισχύ φτάνει τους 557 PS (+32) και η ροπή τα 720 Nm (+20).
  • Πέρα από τις προσθιοκίνητες εκδόσεις AMG, η είδηση αφορά στην προσθήκη της έκδοση S  που διαθέτει κίνηση στους τέσσερις τροχούς (4MATIC) και αυξημένη απόδοση (577 PS και 800 Nm). Η απλή E63 AMG Saloon «πιάνει» τα 0-100 km/h σε 4,2 sec ενώ η τετρακίνητη 4MATIC σε 3,7 sec με την αντίστοιχη S-Model να είναι 0,1 sec ταχύτερη.

e63amg_detroit_2013

  • Σημειώστε πως οι AMG εκδόσεις της ανανεωμένης E-Class θα κάνουν πρεμιέρα στην έκθεση του Detroit μαζί με τις εξίσου κορυφαίες εκδόσεις (S Model και 4MATIC) της CLS 63 AMG.

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!