NEA

Seat, έφτασαν τα Ibiza Cupra & 1.2 TSI με 85 PS

seat-ibiza_cupra_2013_1600x1200_wallpaper_04

IBIZA CUPRA. Ξεκινά η διάθεση της ανανεωμένης έκδοσης Cupra η οποία έχει σημαντικές βελτιώσεις τόσο σε επίπεδο εξοπλισμού, όσο και επιδόσεων και οικονομίας σε σχέση με το απερχόμενο μοντέλο. Χαρακτηριστικά, η κορωνίδα της γκάμας του IBIZA εξοπλίζεται πλέον standard με νέους εμπρόσθιους προβολείς Bi-Xenon με σύστημα AFS και φώτα ημέρας LED, με νέα οπίσθια φώτα LED, καθώς και με αισθητήρες βροχής/φωτός.

Σε επίπεδο επιδόσεων οι βελτιώσεις του κινητήρα 1.4 TSI 180hp είναι σημαντικές και αποφέρουν αυξημένη οδηγική απόλαυση, μειωμένη κατανάλωση καθώς και μειωμένα λειτουργικά έξοδα και τέλη κυκλοφορίας. Παράλληλα με εκπομπές CO2 139 gr/km το νέο Cupra κυκλοφορεί καθημερινά και στον Πράσινο Δακτύλιο.

Η τιμή διάθεσης του νέου IBIZA Cupra, το οποίο συνεχίζει να εξοπλίζεται standard με 7τάχυτο κιβώτιο DSG, ορίζεται στις €18.990 ή €18.030 με απόσυρση.

ΙΒΙΖΑ 1.2 ΤSI 85hp. Στην γκάμα του IBIZA κάνει την είσοδο του ο κινητήρας 1.2 TSI με απόδοση 85hp, ο οποίος σε επίπεδο επιδόσεων έχει πολύ μικρές διαφορές σε σχέση με τον 105hp (ροπή 160 vs 175 Nm, τελική 180 vs 190 χλμ/ώρα, επιτάχυνση 11,3″ vs 9,8″), ενώ οι τυποποιημένες μετρήσεις κατανάλωσης και εκπομπών CO2 δεν παρουσιάζουν καμία διαφοροποίηση.

Ο κινητήρας αυτός είναι διαθέσιμος μόνο για την 5θυρη έκδοση σε επίπεδο εξοπλισμού Reference και η τιμή διάθεσης του ορίζεται στις €11.490 ή €10.610 με απόσυρση, τιμή εξαιρετικά ανταγωνιστική για το κοινό που αναζητά τον καλύτερο συνδυασμό τιμής/απόδοσης.

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!