NEA

Nissan Resonance, με πορεία προς νέο Murano!

nissan-resonance-concept-naias-2013-4

Ένα ακόμη concept car που προετοιμάζει το έδαφος για ένα ακόμη μοντέλο παραγωγής, το νέο Murano…

  • Στους ευρωπαϊκούς δρόμους (ειδικά στους ελληνικούς) το Murano η συνάντηση με ένα Murano είναι σπάνια, όχι όμως και στους αμερικανικούς όπου αποτελεί ένα από τα δημοφιλέστερα crossover. Το Resonance που παρουσιάζεται αυτές τις μέρες στο Detroit έχει σχεδιαστεί στο κέντρο της Nissan, στην Καλιφόρνια, και οι ειδικοί της εταιρίας λένε πως το 70% της εμφάνισης θα περάσει στο νέο Murano.
  • Το πρωτότυπο που «λάμπει» στο Detroit είναι τετρακίνητο και εξοπλίζεται με ντίζελ υβριδική διάταξη (βενζινοκινητήρας 2,5 lt με ηλεκτροκινητήρα) που συνδυάζεται με την επόμενης γενιά αυτόματη μετάδοση τύπου CVT.To μήκος του αμαξώματος φτάνει τα 4,84 m ενώ ενδιαφέρον έχει πως αρκετά από τα σχεδιαστικά γνωρίσματα θα μεταφερθούν και στο νέο Qashqai που θα δούμε το 2014.

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!