NEA

Honda Gear, αλλάζει ταχύτητα στο Montreal!

Honda-GEAR_Concept_2013_Montreal (3)

Honda-GEAR_Concept_2013_Montreal (1)Τα βλέμματα όλων μπορεί να είναι στραμμένα στο Detroit αλλά μερικές χιλιάδες πιο βόρεια, περνώντας στα σύνορα του Καναδά, η Honda μας επιφύλασσε μία έκπληξη για την έκθεση του Montreal παρουσιάζοντας το Gear. Πρόκειται για ένα concept car με πολύ ενδιαφέρον καθώς σχεδιαστικά διαφέρει απ’ ότι έχουμε δει στην κατηγορία των supermini.

Honda-GEAR_Concept_2013_Montreal (4)Ωστόσο, αν και πολλοί θα ήθελαν να δουν ένα μικρότερο -από το Jazz- μοντέλο με τα σήματα της Ηonda η εταιρία διαψεύδει την παραγωγή ενός τέτοιου μοντέλου και ισχυρίζεται πως το Gear απλά είναι ένα πείραμα που μπορεί να επηρεάσει και να κάνει πιο νεανική την σχεδίαση μελλοντικών προϊόντων. Γιατί όχι όμως και ενός supermini;

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!