NEA

Fiat, ανανέωση για το Sedici

fiat sedici 2013 (1)

Το αυτοκίνητο που συνδυάζει αρμονικά την εμφάνιση ενός SUV με την πρακτικότητα και την ευελιξία ενός αυτοκινήτου πόλης, το Fiat Sedici, επανατοποθετείται στην ελληνική αγορά μετά από μία ελαφρά ανανέωση και είναι ήδη διαθέσιμο για παραγγελία.

Με συμπαγείς διαστάσεις που το κάνουν εύχρηστο κι ευέλικτο, αλλά όχι τόσο μικρές ώστε να μην επιτρέπουν τη χρήση του για εξόρμηση έξω από την πόλη, το Sedici υπόσχεται να προσφέρει “off road” συγκινήσεις, αλλά και πρακτικότητα στις καθημερινές μετακινήσεις. Όλα αυτά, σε συνδυασμό με την προσιτή τιμή του, το κάνουν ιδανικό για νέους πελάτες που επιζητούν ένα άνετο και πρακτικό αυτοκίνητο για καθημερινές μετακινήσεις στην πόλη, αλλά και για εξορμήσεις στην εξοχή, σε τιμή χαμηλότερη από αυτή ενός συμβατικού SUV.

fiat sedici 2013 (2)Το ανανεωμένο Sedici έχει νέους εξωτερικούς καθρέφτες γκρίζου χρώματος, που διαθέτουν ενσωματωμένα φλας, ενώ προσφέρει αναβαθμισμένη ασφάλεια, χάρη στο ESP που είναι στάνταρ στον εξοπλισμό όλων των εκδόσεών του. Προσφέρεται σε δύο εκδόσεις, μία με μπροστινή κίνηση και μία με σύστημα τετρακίνησης, που χρησιμοποιούν και οι δύο βενζινοκινητήρα 1,6 λίτρων με 120 ίππους. Πλούσιος είναι ο εξοπλισμός και στις δύο, με στάνταρ ESP, μπροστινούς και πλευρικούς αερόσακους, κλιματισμό, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους και θερμαινόμενους εξωτερικούς καθρέφτες, προβολείς ομίχλης, Radio CD/MP3 Player με 4 ηχεία και 4 tweeters, μπάρες οροφής και επιπλέον για το τετρακίνητο αερόσακους τύπου κουρτίνας, αυτόματο κλιματισμό, ζάντες αλουμινίου, προστατευτικές ποδιές στον εμπρός πίσω προφυλακτήρα, πίσω ηλεκτρικά παράθυρα, δερμάτινο τιμόνι, κάθισμα οδηγού ρυθμιζόμενο καθ’ ύψος και χειριστήρια ηχοσυστήματος στο τιμόνι.

Οι αρχικές τιμές είναι 16.600 ευρώ για την προσθιοκίνητη έκδοση και 19.600 για την τετρακίνητη, ενώ λαμβάνοντας υπόψη το όφελος απόσυρσης και την αποδιδόμενη έκπτωση, οι τιμές διαμορφώνονται τελικά σε 13.370 και 16.370 ευρώ αντίστοιχα. Φυσικά, για περαιτέρω διευκόλυνση υπάρχει η δυνατότητα χρηματοδότησης 5,25% επιτ., 0% προκ., έως 72 δόσεις, από την FGA Bank.

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!