NEA

ZafiraTourer BiTurbo: Το ταχύτερο συμπαγές επταθέσιο diesel

opel zafira bi turbo gr (2)

Το νέο υψηλών επιδόσεων ZafiraTourer BiTurbo diesel διατίθεται ήδη για παραγγελία. Στην Ελλάδα θα κυκλοφορήσει με ιδιαίτερα πλούσιο εξοπλισμό στην έκδοση Cosmo, στην τιμή των 34.870 Ευρώ.

opel zafira bi turbo gr (1)Η Opel δημιούργησε το ταχύτερο, επταθέσιο, πολυμορφικό diesel στην κατηγορία των συμπαγών με την εισαγωγή της προηγμένης τεχνολογίας σειριακού twin-turbo στο Zafira Tourer. Ο κινητήρας 2.0 CDTI BiTurbo (143 kW/195 hp, 400 Nm) προσφέρει στη νέα κορυφαία έκδοση diesel τελική ταχύτητα 218 km/h. Με κατανάλωση μικτού κύκλου μόλις 5,6 l/100 km, το νέο μοντέλο BiTurbo, εκτός από ισχυρό είναι και εντυπωσιακά αποδοτικό, πετυχαίνοντας ένα εξαιρετικό μίγμα υψηλών επιδόσεων και θεαματικής οικονομίας καυσίμου.

Η προηγμένη τεχνολογία σειριακού BiTurbo στο Zafira παρέχει υψηλή ισχύ, άμεση απόκριση στο γκάζι και εξαιρετική ροπή σε μεγάλο εύρος στροφών. Η επιτάχυνση 0 – 100 km/h ολοκληρώνεται σε 8,9 δεύτερα ενώ η ελαστικότητα του κινητήρα είναι εξαιρετική, με ρεπρίζ 80 km/h – 120 km/h σε 8,5 δευτερόλεπτα με πέμπτη σχέση στο κιβώτιο.

Το βραβευμένο Zafira Tourer – που πρόσφατα τιμήθηκε με το ‘Χρυσό Τιμόνι 2012’ από αναγνώστες Ευρωπαϊκών περιοδικών αυτοκινήτου – συνδυάζει μία καμπίνα ανώτερης ποιότητας με τεχνολογίες αιχμής, κάποιες μάλιστα μοναδικές στην κατηγορία που ανεβάζουν τον πήχη στους τομείς ασφάλειας και άνεσης. Ανάμεσα στα τεχνολογικά χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν είναι το μηχανοτρονικό σύστημα πλαισίου FlexRide, η δεύτερη γενιά εμπρός κάμερας Opel Eye, το σύστημα προσαρμοζόμενου εμπρόσθιου φωτισμού AFL+ και ένα πανοραμικό παρμπρίζ που πλημμυρίζει την καμπίνα με φυσικό φως.

Πρόσθετη ευελιξία στο εσωτερικό του ZafiraTourer παρέχει η νέα γενιά του συστήματος Flex7 με μοναδικές λειτουργίες άνεσης καθισμάτων για ένα πρωτοφανές επίπεδο ευρυχωρίας των επιβατών της δεύτερης σειράς.

Ο νέος 2.0 BiTurbo διευρύνει την πλούσια γκάμα κινητήρων του Zafira Tourer, που τώρα περιλαμβάνει εκδόσεις diesel, βενζίνης, ένα LPG και μία έκδοση CNG Turbo. Αυτό σημαίνει ότι ο πελάτης έχει στη διάθεσή του άφθονες επιλογές για να καλύψει τις ανάγκες και επιθυμίες του. «Η Opel ενισχύει το ήδη επιτυχημένο Zafira Tourer με νέα και συναρπαστικά τεχνολογικά χαρακτηριστικά» σχολιάζει ο Thomas Sedran, Μέλος Δ.Σ. της Opel υπεύθυνος Λειτουργιών, Επιχειρηματικής Ανάπτυξης & Εταιρικών Στρατηγικών. «Τώρα είμαστε η μοναδική μάρκα που προσφέρει έναν προηγμένο κινητήρα BiTurbo στην κατηγορία των πολυμορφικών. Το όχημα υπόσχεται ένα μοναδικό μίγμα υψηλών επιδόσεων, εντυπωσιακής οικονομίας καυσίμου και ανώτερης ποιότητας σε επταθέσια διάταξη».

Το νέο υψηλών επιδόσεων ZafiraTourer BiTurbo diesel διατίθεται ήδη για παραγγελία. Στην Ελλάδα θα κυκλοφορήσει με ιδιαίτερα πλούσιο εξοπλισμό στην έκδοση Cosmo, στην τιμή των 34.870 Ευρώ.

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!