ΑΓΩΝΕΣ

Emirates, «ανεβάζει ταχύτητα» με τη Formula 1!

emirates-formula 1

Η Emirates, μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο, και ο Όμιλος Formula 1 ανακοίνωσαν την υπογραφή πενταετούς συμφωνίας που καθιστά την Emirates Παγκόσμιο Εταίρο της Formula 1 με έναρξη ισχύος τη σεζόν 2013.

Η ανακοίνωση πραγματοποιήθηκε σήμερα από την Αυτού Υψηλότητα Σεΐχη Ahmed bin Saeed Al-Maktoum, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Emirates Airline και του Ομίλου και τον Bernie Ecclestone, Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ομίλου Formula 1.

Το brand της Emirates θα έχει ισχυρή παρουσία σε 15 αγώνες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Formula 1 της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου (FIA- Fédération Internationale de l’Automobile) για το 2013 που θα διεξαχθούν σε Ευρώπη, Ασία, Αυστραλία, Βόρεια και Νότια Αμερική. Ξεκινώντας από το Grand Prix™ στη Μαλαισία (22-24 Μαρτίου 2013), το λογότυπο Fly Emirates θα εμφανίζεται σε ιστορικές πίστες όπως αυτή του Silverstone στη Μεγάλη Βρετανία, της Monza στην Ιταλία και του Interlagos στο Sao Paolo της Βραζιλίας.

«Η συγκεκριμένη συμφωνία αποτελεί μια συναρπαστική παγκόσμια ευκαιρία για συνεργασία δύο κορυφαίων παγκόσμιων brands. Η φιλοδοξία, τα κορυφαία τεχνολογικά πρότυπα και η παγκόσμια εμβέλεια της Formula 1 συμβαδίζει με το όραμα και τη φιλοδοξία της Emirates», δήλωσε ο Σεΐχης Ahmed.

«Για πολλά χρόνια, η Emirates βρίσκεται στην πρώτη γραμμή αθλητικών συνεργασιών σε όλο τον κόσμο. Με την προσθήκη αυτής της παγκόσμιας εταιρικής συνεργασίας με τον Όμιλο Formula 1, συνεχίζουμε να επεκτείνουμε το χαρτοφυλάκιο των χορηγιών μας, το οποίο πιστεύουμε ότι θα εκτιμήσουν οι λάτρεις του αθλήματος. Η σημερινή ανακοίνωση της παγκόσμιας συνεργασίας μας με τον Όμιλο Formula 1 έρχεται να προστεθεί στην ανανέωση της πολυετούς χορηγικής συμφωνίας μας με την ποδοσφαιρική ομάδα της Άρσεναλ, τη χορηγία των Αγώνων της Κοινοπολιτείας του 2014 και την ανάδειξή μας ως ο Επίσημος Αερομεταφορέας του τουρνουά ATP World Tour.

Στο πλαίσιο της συμφωνίας μας ως Παγκόσμιος Εταίρος της Formula 1®, το brand της Emirates θα εμφανίζεται σε γέφυρες της πίστας και σε αντίστοιχα σημεία του οδοστρώματος, ενώ η Emirates θα κάνει πλήρη χρήση της παγκοσμίου φήμης Formula One Paddock Club™.

O Bernie Ecclestone, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Formula 1 σχολίασε τα εξής: «Η Emirates διαθέτει μιας πρώτης τάξεως διεθνή φήμη και είμαι πολύ ευτυχής που καλωσορίζω μια εταιρεία τέτοιου κύρους μεταξύ των Παγκόσμιων Εταίρων της Formula 1. Η παρακολούθηση αγώνων Formula 1 σε ζωντανή μετάδοση κατά τη διάρκεια της πτήσης θα είναι κάτι μοναδικό για τους πελάτες της Emirates, ενώ η προώθηση του brand της Emirates σε τόσους αγώνες θα συμβάλει στην ενίσχυση των φιλόδοξων πλάνων επέκτασής της. Με σημαντική ταύτιση μεταξύ των αγορών που θέτει η Emirates ως προτεραιότητα και των δικών μας, προσβλέπω σε πολλά επιτυχημένα χρόνια σημαντικής μεταξύ μας συνεργασίας».

Το δίκτυο 128 προορισμών της Emirates θα επιτρέπει στους οπαδούς τους αθλήματος να παρακολουθήσουν όλους τους αγώνες της Formula 1® για τη σεζόν 2013, αρχής γενομένης από την Κουάλα Λουμπούρ στις 22-24 Μαρτίου έως και στο Σάο Πάολο στις 22-24 Νοεμβρίου.

[styled_box color=”grey” title=”Σχετικά με την Emirates”]Η Emirates είναι μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο. Με ένα στόλο περίπου 200 αεροσκαφών υψηλής απόδοσης καυσίμων, ο πολυβραβευμένος αερομεταφορέας εξυπηρετεί 128 προορισμούς. Το 2012, η Emirates ανακοίνωσε την έναρξη μιας σειράς νέων προορισμών όπως: Δουβλίνο, Ρίο ντε Τζανέιρο, Μπουένος Άιρες, Ντάλλας Φορτ Γουόρθ, Σηάτλ, Λουσάκα, Χαράρε, Χο Τσι Μινχ, Βαρκελώνη, Λισαβόνα, Ερμπίλ, Ουάσινγκτον DC, Αδελαΐδα, Λυών και Πουκέτ. Η Βαρσοβία, το Αλγέρι και το Διεθνές Αεροδρόμιο του Τόκυο (Haneda Airport) θα ενταχθούν στο δίκτυο της Emirates, το 2013, κάτω από το νέο σήμα «Hello Tomorrow». Επίσης, το 2013, τα φιλόδοξα σχέδια επέκτασης της Emirates υποστηρίζονται από την έναρξη λειτουργίας των πλήρως συμβατών με αεροσκάφη τύπου Α380 εγκαταστάσεων στον κόσμο στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντουμπάι.[/styled_box] [styled_box color=”red” title=”Σχετικά με τη Formula 1″]Η Formula 1, η οποία ξεκίνησε το 1950, είναι το πιο διάσημο άθλημα αγωνιστικών αυτοκινήτων στον κόσμο, αποτελώντας το κορυφαίο ετήσιο αθλητικό γεγονός παγκοσμίως. Το 2012, το παρακολούθησαν πάνω από μισό δισεκατομμύριο τηλεθεατές από 187 περιοχές. Το 2013, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Formula 1 της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου™ είναι προγραμματισμένο να «τρέξει» από το Μάρτιο έως το Νοέμβριο με τη διεξαγωγή 20 αγώνων σε πέντε ηπείρους. Η Formula One World Championship Limited είναι θυγατρική της Formula One Group, που ιδρύθηκε από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Bernie Ecclestone, και κατέχει τα αποκλειστικά εμπορικά δικαιώματα του Formula One World Championship™. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Formula 1® επισκεφθείτε το site www.formula1.com.[/styled_box]

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!